ERCİYESSPOR GALİBİYETE UÇTU

ERCİYESSPOR GALİBİYETE UÇTU

TİMUÇİN, ?GALİBİYETİN DEVAMI GELECEK?

   PTT 1. Lig´de Denizlispor´a konuk olacak Kayseri Erciyesspor, kulüp tesislerinden ayrılarak hava yolu ile Denizli´ye gitti. Önceki gün yapılan idmanda son hazırlıklar tamamlanırken, Teknik Direktör Timuçin Bayazıt´a da kulüp Başkanı Ziya Eren ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi.
Hürriyet Yeniköy´de bulunan kulüp tesislerinde son yapılan idman ile hazırlıklarını tamamlayan Kayseri Erciyesspor, Denizli deplasmanı için Kayseri´den ayrıldı. İstanbul üzerinden aktarmalı olarak Denizli´ye ulaşan mavi-siyahlılarda hedef galibiyet olarak belirlenirken, kulüp tesislerinde yapılan son idman sonrasında Teknik Direktör Timuçin Bayazıt´a, Başkan Ziya Eren ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi.
Antrenman sonrası doğum günü pastasını kesen Bayazıt, Denizlispor ile yapacakları müsabaka hakkında da şunları söyledi; ?Giresunspor maçının hemen ardından ara vermeden kısa da olsa antrenmanlarımızı yoğun bir şekilde gerçekleştirdik. Cumartesi maç oynadık ve bugün deplasmanda yine bir maç oynayacağız. Galibiyetten dolayı arkadaşlarımız neşeli ve moralleri yerinde. Bir galibiyet aldık ve bunu daim ettirmek için yarıda bırakmamak için Denizlispor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Denizlispor maçından sonra ise diğer maçımızın hazırlıkları için uzun bir vaktimiz olacak. Bu süreyi de iyi değerlendirmek istiyoruz.?
Diğer yandan takımın Denizli´ye ulaştığını belirten Timuçin, ?Konaklama için otelimize yerleştik. Maç saatine kadar antrenmanlarımızı burada sürdüreceğiz. İnşallah istediğimiz alarak sahadan ayrılırız? diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti