ERCİYESSPOR GALİBİYETLE VEDA ETTİ

ERCİYESSPOR GALİBİYETLE VEDA ETTİ

KAYSERİ ERCİYESSPOR 3-0 SAMSUNSPOR

SAVRUK ?BAŞKANIMIZIN ADAYLIK KONUSU HENÜZ NETLEŞMİŞ DEĞİL?
PTT 1. Lig´in son haftasında sahasında Samsunspor´u konuk eden Kayseri Erciyesspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile lige de veda eden Kayseri Erciyesspor, yeni sezonda 2. Lig´de mücadele edecek. Maçın ardından konuşan Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, 30 Mayıs´ta yapılacak olan genel kurul´a ilişikin açıklamalarda bulundu.
PTT 1. Lig´de sezona veda eden Kayseri Erciyesspor, son hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor´u konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan haftanın açılış maçında ilk yarı 0-0´lık golsüz eşitlikle sona ererken, mavi-siyahlıların golleri ikinci yarıda geldi. 90 dakika sonunda ise Erciyesspor, sahadan 3-0 galip ayrılırken PTT 1. Lig´e de galibiyet sevinci ile veda eden taraf oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda vasat bir futbol sergiledi. Erciyesspor, Samsunspor´a karşı atak geliştirse de gol sesi çıkmadı. İlk 45 dakikada taraflar bir birlerini üstünlük sağlayamayınca takımlar soyunma odasına 0-0´lık golsüz eşitlikle girdiler.
İkinci yarıya ise etkili başlayan taraf Kayseri Erciyesspor oldu. İlk yarıya oranla daha atak oynamaya yönelen Erciyesspor´da 47. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Tayyib Kanarya´nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Erciyesspor 1-0 öne geçen taraf oldu. 76. dakikada ise Emre Toraman´ın ceza sahası ön çizgiden yaptığı ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Ashkovski´nin aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu ve Erciyesspor bir kez daha golü buldu. Bu gol ile Erciyesspor, 2-0 öne geçti. 87.dakikada ise bu kez sahneye Nijeryalı oyuncu Atiemwen çıktı. Derinlemesine atılan pasta topla buluşan Atiemwen, kaleci Bekir´in solundan attığı topu yeniden yakaladı ve düzgün bir vuruş ile skoru 3-0´a taşıdı. Karşılaşmanın sonunda 2 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de başka gol sesi çıkmadı ve Erciyesspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Erciyesspor, sezona veda etti.
Maçın ardından konuşan Erciyesspor Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, takımın geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kongre kararının alındığını hatırlatan Kaan Savruk şöyle dedi: ? İki maçtır gençlerimizle oynadık. Belki de başından beri böyle yapmalıydık. Oyuncularımızı kutluyorum. Son maç olmasına rağmen iyi oynadılar ve kazandılar. Bu görüntü, gelecek için umut veriyor. Bu arada kongre kararı aldık. 30 Mayıs pazartesi günü yapacağız. O güne kadar bir çok şey şekillenmiş olacak. Herşey Erciyesspor´un daha iyi olması için. Başkanımızın yeniden aday olup olmayacağı konusunda henüz netlik yok. Yönetim olarak toplandıktan sonra karar verilecek.? (SPOR SERVİSİ)



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var