ERCİYESSPOR KADROYU KALABALIKLAŞTIRDI

ERCİYESSPOR KADROYU KALABALIKLAŞTIRDI

ERCİYES, BİRÇOK YENİ İSMİ KADROSUNA KATTI



Süper Lig´e veda eden ve PTT 1.Lig´de mücadele edecek olan Erciyesspor, birinci transfer sezonunun sonunda birçok yeni ismi kadrosuna kattı.
PTT 1.Ligi´nde mücadele veren Kayseri Erciyesspor, kadrosuna birçok yeni isim kattı.
Geçen sezonki Süper Lig kadrosundaki bir kaç oyuncu harici hepsini gönderen Erciyesspor, son olarak Kayserispor´un eski futbolcusu Taner Yalçın, Kayserispor´un genç oyuncusu Samed ve Yunanistan´ın AEK Atina takımından 25 yaşındaki defans oyuncusu Georgios Sarris ile anlaşmaya vardı.
Erciyesspor, dış transferde 16 futbolcu ile anlaşmaya vardı. 5 futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak alan mavi-siyahlılar, 11 futbolcuyu da bonservisi ile takıma kattı. Kayseri Erciyesspor´un transfer ettiği futbolcular şunlar: Aykut Civelek, Cihan Yıldız, Çağrı Yarkın, Eldin Adilovic, Onurcan Piri, Emre Toraman, Erçağ Evirgen, Erdi Can Şehit, Hüseyin Tokmak, Mehmet Fırat Demir, Nezir Özer, Pekin Köşnek, Selim Ilgaz, Samed Ali Kaya, Taner Yalçın ve Sarris
Erciyesspor´dan giden oyuncular ise şunlar oldu: Abdülkader Mangane, Anıl Karaer, Arnaldo Edinho, Björn Vleminckx, Caner Osmanpaşa, Cenk Ahmet Alkılıç, Georges Mandjeck, Gökhan Değirmenci, Jacques Zoua, John Boye, İlker Sayan, Kerim Avcı, Mehmet Akgün, Murat Yıldırım, Necati Ateş, Oğulcan Çağlayan, Orhan Gülle, Pape Diakhate, Royston Drenthe, Senijad Ibricic, Serdar Gürler, Sinan Karadağ, Uğur Demirkol, Yacouba Sylla ve Yasin Pehlivan. (SPOR SERVİSİ)



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı