ERCİYESSPOR KENDİNE GELİYOR

ERCİYESSPOR KENDİNE GELİYOR

?KİM ERCİYESSPOR İÇİN KILINI KIMILDATTIYSA DAİMA ?ALLAH RAZI OLSUN´ DEDİK´

Spor Toto 2. Lig´de istatistik olarak bir basamak daha iyileşen Kayseri Erciyesspor, Tokatspor karşısında aldığı 1 puan ile az da olsa moral kazanmış durumda. Taraftar ise takıma ve kulübe sahip çıkarak sosyal medya üzerinden mavi-siyahlı takımı öven mesaj yayımladı.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor, 7.haftada ilk puanını beraberlikle alırken, istatistik konusunda da bir basamak yukarı çıktı. Puan alamayan tek takım olma özelliğini geride bırakan Erciyesspor, şimdide galibiyetsiz takımlar arasına yerleşti. 1.Lig´de Ümraniyespor, 2.Lig´de Tokatspor ve Kayseri Erciyesspor ile 3.Lig´de Maltepespor henüz galibiyet sevinci yaşayamayan takımlar oldular.
Sezonda en genç ve en tecrübesiz takım olarak dikkat çeken Erciyesspor, ayrıca elektrik, doğalgaz ve su kesintileri ile de futbolcularına tesis imkanı sunamayan tek kulüp oldu. Erciyesspor´u Tokatspor izledi. Tokatspor´un da elektrik kesintileri kulübü sıkıntıya soktu.
Erciyesspor´un 1-1´lik skor ile ayrıldığı Tokatspor maçını izleyen taraftarlar ise sosyal medya üzerinden anlamlı mesaj yayımladılar. Takıma ve futbolculara yönelik olarak yayımlanan mesajda ?Erciyesspor taraftarıyla ve futbolcusuyla, hiç kimseye benzemez, kim demişse iyi demiş. Hangi futbol takımının futbolcuları doğalgazı kesik tesislerde yemek yiyemeden idman yapıyor? Hangi futbol takımının taraftarı, takımı 10 bile yese futbolcularını bizim gibi bağrına basıyor? Bizler, kim Erciyesspor için kılını kımıldattıysa daima ?Allah razı olsun´ dedik, hala da deriz. Diyeceğiz de. Taraftarlar olarak tek dileğimiz, içinde futbol sevgisi olan vicdanlı gerçek bir Erciyessporlu başkana kavuşmak ve kulübümüzün varlığını devam ettirmesi. Böyle bir dönemde Erciyesspor´u hala inatla sahiplenen maddi-manevi destekleyen her kim varsa Allah muradına erdirsin? denildi.
(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak