ERCİYESSPOR ÖNE GEÇTİ ANCAK YETMEDİ

ERCİYESSPOR ÖNE GEÇTİ ANCAK YETMEDİ

K.ERCİYESSPOR 1-2 GAZİANTEP BŞ.BLD.

   PTT 1. Lig´de Kayseri Erciyesspor sezonun 3.haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Erciyesspor, ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Gaziantep B.B. 52.dakikada ise 10 kişi kaldı.

Sezonun 3.haftasına golden yoksun olarak gelen takımlar Kayseri Erciyesspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kadir Has Stadyumu´nda kozlarını paylaştılar. Gol sıralamasında Erciyesspor ilk golün sahibi olurken, Gaziantep temsilcisi ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Antep takımı karşılaşmayı 10 kişi olarak tamamladı.

K.ERCİYESSPOR 1-2 GAZİANTEP BŞ.BLD.

PTT 1.Lig´de sezonun 3.haftasında Kayseri Erciyesspor, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u konuk etti. İlk yarıya konuk ekip Gaziantep B.B. başladı. İlk düdüğün ardından her iki takımda ilk 10 dakikalık bölümü hızlı bir oyunla tamamladı. Dakikalar 14´ü gösterdiğinde ise Üstün Bilgi, sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine gönderdi. Penaltı noktası üzerinde İlhan Parlak topun üzerinden atladı ve geriden gelen Volkan Okumak, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Erciyesspor bu golle 1-0 öne geçerken, sezonunda ilk golünü kaydetmiş oldu. Dakikalar 26´yı gösterdiğinde ise Volkan Okumak´la başlayan atak sonrasında Ahmet topa kötü bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlak üst direkten auta çıktı. 38.dakikada ise serbest vuruşta Erçağ topu Gaziantep B.B. ceza sahası içine yönlendirdi. Rakip defans ise topu uzaklaştırdı. 42.dakikada ise Gaziantep B.B. serbest vuruş kazandı. İshak´ın vuruşunda top kaleci Zülküf´te kaldı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi. Erciyesspor soyunma odasına 1-0 galip giren taraf oldu.

İkinci yarıya ise ev sahibi ekip Kayseri Erciyesspor´un vuruşu ile başlandı. Başlama vuruşu ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan Nemanja Kojic, topu ağlarla buluşturdu ve dakikalar 46´yı gösterdiğinde skora 1-1´lik eşitlik geldi. 52.dakikada ise Erçağ ceza sahası dışından ve kaleye oldukça uzak bir noktadan sert bir vuruş yaptı. Top az farkla dışarı çıktı. 54.dakikada ise Üstün´e müdahalede bulunan Serkan Yanık, çift sarı karttan doğan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Kazanılan serbest vuruşu ise İlhan Parlak kullandı. Parlak´ın vuruşunda top farklı bir şekilde auta çıktı. 58.dakikada ise Nemanja Kojic, defansın arasından geçerek kaleci Zülküf ile karşı karşıya kaldı. Nemanja Kojic, ceza sahasına girer girmez plase bir vuruş yaparak skoru Gaziantep B.B. adına 2-1´e taşıdı. Karşılaşmanın normal süresinin sonuna 5 dakikalık uzatma süresi eklendi. Ancak uzatma süresinde de gol sesi çıkmayınca Kayseri Erciyesspor, sahasında 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 mağlup olarak tamamladı. Gaziantep B.B. ise galibiyete uzanan taraf olarak sahadan ayrıldı.

Bu sonuç ile Kayseri Erciyesspor, sezonda 2 beraberlik ve ilk mağlubiyetini alan taraf olarak 2 puanda kaldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı ise puanını 5´e yükseltti.

Maç sonrasında konuşan Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, ?Genç bir ekiple mücadele ediyoruz. Bu futbolcularımızın zamana ihtiyaçları var. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız? dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´da Hakan kutlu ise, ?Rakibin nasıl bir oyun sergileyeceği bizde bilinmeyendi. Gençlerden kurulu bir kadro olsa da içerisinde tecrübeli isimleri de barındırıyor. 10 kişi kaldıktan sonra baskı görsek te kazanmasını bildik? dedi.

 

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak