ERCİYESSPOR SON MAÇINA ÇIKIYOR

ERCİYESSPOR SON MAÇINA ÇIKIYOR

KASTAMONU MAÇI PAZAR GÜNÜ

Spor Toto 2. Lig´de ilk devre hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Kayseri Erciyesspor, ilk devrenin son maçında sahasında Kastamonuspor´u konuk edecek.
Spor Toto 2. Lig´de 2016-2017 sezonunun ilk devresi bu hafta sonu oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Geride kalan 16 haftada galibiyet alamayan tek takım olan Kayseri Erciyesspor, ilk devrenin son maçında sahasında Kastamonuspor´u konuk edecek. Karşılaşma Pazar günü Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da saat 13.30´da başlayacak.
Kulüp tesislerinde yoğun kar yağışına rağmen antrenmanlarını gerçekleştiren mavi-siyahlı takımda eksik oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, son hafta maçından puan yada puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. Tesislerdeki antrenmanların son derece ciddi bir havada gerçekleştirildiğini belirten Özkeş, ?Devrenin son maçına kendi sahamızda çıkacağız. Bu hafta maçları herkes gibi bizim içinde çok önemli. En azından 1 puan almak hedefindeyiz. Devre arasına moralli girmek için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu taraftarımız önünde galip gelmek istiyoruz? diye konuştu.
(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak