ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

FATİH TEKKE

Spor Toto Süper Lig´de küme düşen Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Fatih Tekke, kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekke, başarılı bir teknik direktör olmak için kendisini geliştirmeye çalıştığını vurguladı.
Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan 38 yaşındaki Tekke, Trabzonspor, Altay, Gaziantepspor, Zenit St. Petersburg, Rubin Kazan, Beşiktaş, Ankaragücü ve Orduspor formalarını giydi. Eski takımı Trabzonspor´da bir dönem sportif direktörlük yapan ve ardından A2 Milli Takımı´nda antrenör olarak çalışan Tekke, Kayseri Erciyesspor´da ligin 25.haftasında Mehmet Özdilek´in istifasının ardından göreve getirilerek, teknik direktörlük kariyerine başladı.
"BU İŞTE ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"
Tekke, başarılı bir teknik direktör olmak için kendisini geliştirmeye çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi: "Teknik adamlık deneyim işi. Buraya bilerek geldik, yapabileceğimize inandığımız için ama olmadı. 9 yaşımdan beri futbolun içindeyim ve görülebilecek her şeyi gördüm ve yaşadım. Ben teknik direktörlük konusunda kendime çok güveniyorum. Kendimi geliştiriyorum. Her an öğrenmeye açığım. Teknik adamlık hayatım bitene kadar bu böyle devam edecek. Bu işte çok başarılı olacağımı düşünüyorum. Bu yalnız kendinizle alakalı değil şartların da uygun olması gerekir. İnşallah Allah nasip eder."
Kayseri´yi ve Kayseri Erciyesspor camiasını çok sevdiğini belirten Tekke, bir gün mavi-siyahlı takımla şampiyonluk yaşamak istediğini de sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak