ERCİYESSPOR TEPE TAKLAK GİDİYOR

ERCİYESSPOR TEPE TAKLAK GİDİYOR

İNEGÖLSPOR 3-0 K.ERCİYESSPOR ...

Spor Toto 2. Lig´de henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Kayseri Erciyesspor, İnegölspor deplasmanından da eli boş döndü. Sezonun 22.hafta karşılaşmasında mavi-siyahlılar sahadan 3-0 mağlup ayrılarak son sırada ve -1 puanda bulunmaya devam ettiler.
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup´ta mücadele etmeye çalışan Kayseri Erciyesspor, sezonun 22.hafta maçında deplasmanda İnegölspor´a konuk oldu. İlk yarının başlaması ile birlikte ev sahibi ekip İnegölspor atakları gerçekleşti. Dakikalar 5´i gösterdiğinde gelişen atak sonrasında İnegölspor´dan Kemal Hastürk´ün sert şutunda top ağlarla buluştu ve İnegölspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlık koyma çalışmaları içerisine giren Erciyesspor, toparlanma adına pozisyonlar gerçekleştirmek istedi. 16.dakikada ise Erciyesspor´un ceza sahası içindeki karışıklık skoru 2-0´a getirdi. Erciyesspor´dan Çağatay Polatdemir topu kendi kalesine gönderen isim oldu. İlk yarı İnegölspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla daha pasif bir futbol sergilendi. Ev sahibi ekip İnegölspor kontrolü eline alırken, ikinci yarıda son gol ise 90.dakikada geldi. İnegölspor´un geliştirdiği atak sonrasında Emre Okur, skoru 3-0´a taşıyan isim oldu. Bu golle birlikte son düdük çalındı ve Erciyesspor, bir karşılaşmayı daha eli boş tamamlamış oldu. Erciyesspor -1 puan ile son sırada kalırken, İnegölspor ise 26 puana ulaştı ve 12.sıraya yükseldi.
Erciyesspor, sezonun 23.haftasında ise kendi sahasında Gümüşhanespor´u konuk edecek. Karşılaşma 19 Şubat Pazar günü saat 13.30´da Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da başlayacak.



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam