ERCİYESSPOR YÖNETİMİNDEN KINAMA

ERCİYESSPOR YÖNETİMİNDEN KINAMA

GİRESUN-ERCİYES MAÇININ YANKILARI SÜRÜYOR

GİRESUNSPOR´DAN OYUNCULARA CEZA
PTT 1. Lig´de 26.hafta karşılaşması olan Giresunspor-Kayseri Erciyesspor maçı geride kaldı ancak maç sonrası yankılar devam ediyor. Erciyesspor yönetimi, Giresunspor yönetiminin mavi-siyahlı kafileye yaptığı saldırıyı kınarken, Giresunspor yönetimi de 3-3´lük skordan dolayı oyuncularına 5´er Bin lira para cezası verdi.
Sezonun 26.haftasında Giresun´da oynanan Giresunspor-Kayseri Erciyesspor maçının ardından sular durulmuyor. Kayseri Erciyesspor yönetimi sosyal medya üzerinden Giresunspor yönetiminin kafileye yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı. Yapılan yazılı açıklamada ?19.03.2016 tarihinde oynanan Giresunspor-K.Erciyesspor maçının son düdüğüyle beraber Giresunspor yönetiminin kafilemize yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı sadece güzide bir kulübümüze değil Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyoruz ve bu birlik beraberlik zamanı içinde olmamız gerekirken bu tür davranışı doğru bulmuyoruz. Bu vesileyle tüm futbol camiasına, medyaya ve özellikle de yöneticilerimize, futbol ortamını geren, şiddeti kışkırtan beyanlarından uzak durmaları ve tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini bir kez daha önemli hatırlatmak istiyoruz? denildi.
Öte yandan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, hafta sonunda sahalarında 3-3 berabere biten Kayseri Erciyesspor´la maçı yüzünden futbolcularına 5000 lira para cezası verdiklerini açıkladı. Kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Bozbağ, ikinci yarının 9´uncu maçını geride bıraktıkları hatırlatırken ligde iyi konumda olduklarını belirtti. Hafta sonu oynadıkları iç saha maçında ilk yarıyı 3-0 önde bitirmelerine rağmen maçtan 3-3 beraberlikle ayrılmalarına anlam veremediklerini kaydeden Mustafa Bozbağ, play-offa kalmak istediklerini söyledi. (SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’