ERCİYESSPOR DÜN GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ!

ERCİYESSPOR DÜN GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ!

Ligde haftayı 3 puan ve liderlik koltuğunda kapatan Kayseri Erciyesspor, Konya deplasmanı sonrasında dün kulüp tesislerine dönerek dinlemeye çekildi.

 Sezonun 13.haftasında deplasmanda oynanacak Kartalspor karşılaşmasının hazırlıkları ise bugün başlayacak.

 

KARTAL HAZIRLIKLARI BUGÜN

 

Sezonun 12.haftasında Konya deplasmanında Torku Konyaspor’a konuk olan Kayseri Erciyesspor, galibiyet sonrası kulüp tesislerine dün dönerek günü izinli geçirdi. 13.hafta karşılaşması olan Kartalspor deplasmanının hazırlıkları ise bugünden itibaren başlayacak.

 

Konyaspor deplasmanında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen mavi-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Kaan Savruk, “Zirvede bu hafta beraberlikler vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı ve öylede oldu. En yakın rakiplerimiz Çaykur Rizespor ile Karşıyaka maçı beraberlikle sonuçlandı ve bizde bu fırsatı iyi değerlendirdik. Şimdi rakiplerimiz ile aramızda 2 puan fark var ve bu puan farkını sezonun ilk devresi tamamlanana kadar korumak istiyoruz. Önümüzde Kartalspor karşılaşması var. Yine zor geçecek bir deplasman ancak takım olarak iyi hazırlanıp bu deplasmandan da puan ve puanlar alarak ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Konya karşısında iyi bir oyun sergilediklerini kaydeden Savruk, “Maçın geneline baktığınızda Konya’nın atakları daha etkili gibiydi ancak kontrollü ve sakin oynayan taraf bizdik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve oyundan kopmadık. Saha içi disiplinimizi bozmadık ve ayakta kaldık. Bunların sonunda da kazanan taraf olarak sahadan alnımızın akıyla ayrıldık. Mücadeleyi bırakmayan takım oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu. (Spor Servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti