ERCİYESSPOR, EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK İSTİYOR!

ERCİYESSPOR, EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK İSTİYOR!

Bank Asya 1. Ligi temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’da çıkışın adı Kartalspor galibiyeti olarak belirlendi. Devrenin ilk 3 maçını mağlubiyetle kapatan mavi-siyahlılar da Kulüp Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, “Kartalspor’dan puan alırızR

Kayseri Erciyesspor’da Kartalspor karşılaşmasının hazırlıkları galibiyet parolası ile devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanları değerlendiren mavi-siyahlıların Kulüp Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, “Emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Önümüzde Kartalspor karşılaşması var. Bu maçtan alacağımız galibiyet ilerlememizdeki ilk adım olacak.” açıklamasında bulundu.

 

BÜYÜKKEÇECİ, “KARTALSPOR’DAN PUAN ALIRIZ”

 

Takımdaki duraklamanın teknik heyet tarafından çözümlenemeyeceğini belirten Büyükkeçeci, “Kayseri halkının ve taraftarımızın bizden beklentileri var. Bu beklentilere cevap vermek için bir an önce puan durumunda tırmanmaya başlamamız gerekiyor. 3 maçımızı kaybettik. Bu duraklama döneminden kurtulmak için teknik heyetimiz çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanlar ve motivasyon konusunda ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Kartalspor karşılaşması daha farklı olacak.” şeklinde konuştu.

 

Yönetim kurulu olarak her zaman takımla birlikte olduklarının altını çizen Büyükkeçeci, “Yönetim kurulu olarak her zaman olduğu gibi takımımızla ilgileniyor ve onların yanlarında oluyoruz.” dedi.

 

Öte yandan Büyükkeçeci, açıklamalarının son bölümünde ise teknik heyetin isteği doğrultusunda takıma birkaç takviyenin daha yapılabileceğini söyledi. Bazı basın kuruluşları ve kamuoyunda çıkan ‘Onur Şengül’ haberlerini değerlendiren Büyükkeçeci, “Bu oyuncu hakkında yapılan transfer haberleri kulübümüz dışında gelişen bir olay. Bilgi alınmadan yapılmıştır. Bu oyuncu alt yapımızda yetişmiş ve Antalya kepez Belediyespor’a kiralık verilmiştir. Futbolcunun A takım ile hiçbir alakası yoktur.” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı