ERCİYESSPOR KONYA`DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ!

ERCİYESSPOR KONYA`DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ!

Spor Toto Süper Lig`in 7. hafta maçında Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor`u konuk etti. Maçta 57.dakikada Gekas`ın ayağından gelen golle Erciyesspor 1-0 sahadan mağlup ayrıldı.

Mavi-siyahlı temsilcimizde mücadele öncesi tek düşünce deplasmandan alınacak 3 puandı ancak bu düşünce gerçekleşmedi. K.Erciyesspor, Konya deplasmanından 1-0 mağlubiyet ile döndü. 7. dakikada orta sahada Erdinç`in kaptırdığı topla buluşan Erhan`ın sağ kanattan şutu kaleci Itandje`de kaldı. 18. dakikada Kayseri Erciyesspor`dan Cem Can`ın yaklaşık 35 metreden vurduğu serbest vuruşta top üst direğe çarparak auta çıktı. 23. dakikada Torku Konyaspor atağında Mehmet Güven`in ceza sahasının yaklaşık 20 metre dışından kaleyi görerek vurduğu sert şut, rakip takım defansına çarparak sekti. Yön değiştiren topu kaleci Jorgacevic son anda kontrol ederek aldı. 41. dakikada Vleminckx`in sol çaprazdan vurduğu sert şutta kaleci Itandje topu güçlükle kornere gönderdi.

T.KONYASPOR 1-0 K.ERCİYESSPOR

Maçın 2. yarısına yine her iki tarafta kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarının ilk 10 dakikalık bölümünün ardından ev sahibi Torku Konyaspor atakalarını sıklaştırdı. Özellikle kanatlardan K.Erciyespor ceza sahası içine gönderilen ortalar ile gol arayan T.Konyaspor aradığı golü 57.dakikada golcü oyuncusu Gekas`ın ayağından buldu ve skoru 1-0`a taşıdı. Bu golün ardından geri çekilen ve defans hattını daha kalabalık tutan ev sahibi T.Konyaspor 90 dakika boyunca kapalı futbolunu sürdürdü. Temsilcimiz Kayseri Erciyesspor kalabalık defans hattını geçemeyince mücadele Torku Konyaspor`un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve 3 puana ulaşan taraf T.Konyaspor oldu. Bu sonuçla T.Konyaspor 6 olan puanını 9`a çıkartarak 9.sıraya yükseldi. Temsilcimiz K.Erciyesspor ise, 6 puanda kaldı ve 16.sıraya geriledi. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti