ERCİYESSPOR, SEZONA START VERDİ

ERCİYESSPOR, SEZONA START VERDİ

1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, yeni sezonun startını verdi. Kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen mavi-siyahlı kulübün başkanı Ziya Eren, transferler hakkında bilgi vererek sezona ‘merhaba’ demenin heyecanını yaşadıkl

MAVİ-SİYAHLILARDA YENİ SEZON HEYECANI 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlayan Kayseri Erciyesspor’da çalışmalara başlandı. Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen mavi-siyahlı kulübün başkanı Ziya Eren, çalışmalar ve transferler hakkında bilgi vererek “Kayseri Erciyesspor bu sezon ligde fırtına gibi esecek. Bunu sağlamak içinde büyük emek harcıyoruz” dedi. Teknik Direktör Osman Özköylü’de teknik heyet ile birlikte takımla ilk antrenmana çıktı.

ÖZKÖYLÜ “7 TEMMUZ’DA KAMPA BAŞLAYACAĞIZ” 

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Özköylü  “Bugün hazırlıklarımıza start verdik. Normalde startımız 1 Temmuz’du. Ancak federasyonun aldığı kararla lig 22 Ağustos’ta başlayacak. Bu nedenle hazırlıklarımıza 1 hafta önceden başladık. Bazı futbolcu arkadaşlarımız aramıza 1 hafta sonra katılacak. 7 Temmuz tarihinde kampımız başlayacak. Kamp döneminde 2 futbolcu daha kadromuza dâhil olacak. Kamp dönemi sonunda ise karar verdiğimiz oyuncularla sözleşme imzalayacağız. Kaleci konusunda ise kamp döneminde yeniden bir değerlendirme yapacağız. Şuan zaten kadromuzda Yusuf, Onur Bilgin ve Ali Türkan bulunmakta. Çalışmalarımız devam edecek. Hem transfer hem de antrenman konusunda kulüp tesislerimizde olacağız. Kamp başlangıç tarihine kadar antrenmanlarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

 

EREN “1 HAFTA İÇERİSİNDE TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ”

 

Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde kısa bir konuşma yapan Başkan Eren antrenmanların başladığını ve sezona başladıklarını söyleyerek, “Transfer konusunda sona gelmiş bulunmaktayız. 2 isim üzerinde netlik kazanmak üzereyiz. Futbolcuların, kulübümüzün ve diğer kulüplerin menfaatleri doğrultusunda bu futbolcularla ilgili alınacak son karar netleşecek. Anlaştığımız bazı oyuncular yanımızda değiller. İlerleyen günlerde takımdaki yerlerini alacaklar. Bunun nedeniyse henüz kulüpleriyle ilişkilerinin kesilmemiş olması. Sofianne Hanni konusunda ise son görüşmeler yapıldı ve bu futbolcu çarşamba günü kulübümüze gelerek antrenmanlara katılacak. Kaleci konusunda tasarrufumuz yok. Stat konusunda ise reklam ve kombine biletleri için çalışmalar başladı. 14 yaş altı çocuklar ve bayanlar için ayrı bir tribün düşünüyoruz. Ücretsiz olarak izleyecekler. Amacımız Kadir Has Stadı’ndan gelir elde etmek değildir. Hedefi olan bir takıma uygun olan yer Kadir Has Stadı’dır. Biz sadece maçlarımızı Kadir Has Stadı’nda oynamak istiyoruz. Öte yandan 1.Lig takımları arasında kulübümüz transferlerini netleştirmiş sezon açılışını yapmış kadrosunu hazırlamış nadir kulüplerden biridir.” açıklamasında bulundu.

Eren’in açıklamasının ardından yeni sezonun iddialı kadrosu kesilen kurbanın ardından sahaya çıkarak teknik heyet ile birlikte basın mensuplarına poz verdiler. Ardından sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren takım kadrosu düz koşu çalışmasına geçti. Mavi-siyahlıların ilk antrenmanını yöneticiler, vatandaşlar ve basın mensupları da takip etti. (Spor Servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti