ERCİYESSPOR TEK İDMANLA DEVAM EDECEK!

ERCİYESSPOR TEK İDMANLA DEVAM EDECEK!

Kayseri Erciyesspor`da antrenmanlar bugün yapılacak tek idman ile başlayacak. Kulüp tesislerinde akşam 19.00`da yapılacak antrenmanla Fenerbahçe hazırlıklarına hafif şekilde başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Fuat Çapa, “Sergilenen arzu ve is

Spor Toto Süper Lig`e verilen milli ara ile haftayı müsabakasız geçirecek olan lig temsilcilerimizden Kayseri Erciyesspor`da antrenman ve hazırlıklar akşam idmanları ile devam edecek.

ÇAPA, “İSTEK VE ARZU ARTACAK”

Sezonun 8.haftasında Fenerbahçe`yi konuk edeceklerini dile getiren mavi-siyahlı takımın Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Lige verilen milli maç arası ve Kurban Bayramı ile birlikte 13 günlük bir süreyi elimizde tutuyoruz. Bu süre, Konya deplasmanında sergilenen istekli ve arzulu oyunun daha da artırılması için yeterli bir süre olacak diye düşünüyorum. Takımda toparlanma evresi tamamlandı. Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz. Her ne kadar Fenerbahçe bizden güçlü ve kadrosu yan yana uzun zamandır oynayan futbolcularla dolu olan bir takım olsa da, biz daha çok inanarak ve daha çok puanı isteyerek sahada olacağız. Fenerbahçe maçına kadar antrenmanlarımızı da bu şekilde planladık. Hafif şekilde başlayıp maç günü yaklaştığında tempomuzu artıracağız. 7 haftalık süreçte bulunduğumuz noktayı hak etmiyoruz. Bu bilinç ile daha çok hırslanıp, daha çok arzulayıp idmanlarımıza bu yönde şekil vereceğiz” diye konuştu.

İlk idmanın bu akşam saat 19.00`da gerçekleştirileceğini söyleyen Çapa, “Konya deplasmanında ortaya çıkan tablodaki skor hepimizi üzdü. Sahada güzel işler yaptık ancak performansımızı skora yansıtamadık. Güzel bir antrenman haftası geçirip, bayram tatilinin ardından sıkı bir çalışma programı ile sezona 3 puan ile devam etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti