ERCİYESSPOR, TRANSFERE DEVAM EDİYOR!

ERCİYESSPOR, TRANSFERE DEVAM EDİYOR!

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde transfer çalışmalarına da ağırlık veren Kayseri Erciyesspor, Cihan Özkaya ve Christian Demirtaş ile anlaşma sağladı.

 Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, her iki oyuncuyla da anlaşma sağladıklarını belirterek, ilerleyen günlerde takıma katılacaklarını söyledi.

 

Sezon hazırlıklarını hem antrenman hem de transfer çalışmaları ile yürüten Kayseri Erciyesspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Türk kökenli Azeri orta saha oyuncusu Cihan Özkaya ve Almanya FC Carl Zeiss Jena takımında forma giyen defans oyuncusu Christian Demirtaş ile anlaşma sağladı. Mavi-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Kaan Savruk, her iki oyuncu ile son pürüzleri aştıklarını belirterek “Hedefimiz doğrultusunda bu iki oyuncuyu renklerimize kattık” dedi.

 

CİHAN VE CHRİSTİAN İLE ANLAŞILDI

 

Transfer konusunda gereken her şeyin yönetim kurulu ve teknik heyet tarafından itina ile yapıldığına değinen Savruk, “Amacımız belli. Sezona iddialı girip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda da hem antrenmanlarımıza başladık hem de transfer konusunda ince eleyip sık dokuyarak kadro oluşturuyoruz. Hafife almadan, ciddiyetle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda Cihan ve Christian ile anlaşmaya vardık. Her iki taraf içinde bu anlaşma hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 

Öte yandan 1.89 m boyundaki Türk kökenli Azeri orta saha oyuncusu Cihan Özkaya, Azerbaycan U21 ve Azerbaycan A Milli Takımı’nda görev yapmakta. Defans oyuncusu Christian Demirtaş ise 1,74 m boyunda ve 1984 Almanya doğumlu. Demirtaş, 2004–2009 yılları arasında FSV Mainz 05 takımında 77 kez, 2009–2011 yılları arasında Karlsruher SC’de 28 kez ve 2012 yılında FC Carl Zeiss Jena kulübünde 16 kez forma giydi. (Spor Servisi)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı