ERCİYESSPOR U-13 TAKIMI SEVİNDİRDİ!

ERCİYESSPOR U-13 TAKIMI SEVİNDİRDİ!

1452 takım arasından sıyrılarak Türkiye 3.sü olan Kayseri Erciyesspor U-13 Takımı, Erciyesspor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısıyla kutlandı. Toplantıya Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Ş

 

ÖZKEŞ “1452 TAKIMDAN 3.OLDUK”

 

1452 takım arasından sıyrılarak Türkiye finallerine kalan ve Sinop’ta oynanan 4’lü finallerde Galatasaray’ı yenerek Türkiye 3.sü olan Kayseri Erciyesspor U-13 Takımı, Kayseri Erciyesspor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen toplantıyla kutlandı. Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, U-13 Takımı Antrenörü Orhan Ülke ve futbolcuların katıldığı toplantıda konuşan Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Özkeş yaptığı açıklamada, “1452 takım arasından, önce Maraş’ta daha sonra da Nevşehir’de yapılan grup müsabakalarının ardından Türkiye finallerine kaldık. Sinop’ta yapılan finallerde çok iyi oynadığımız maçta Trabzonspor’a 1-0 yenildik. Daha sonra yine aynı skorla Galatasaray’ı yendik ve Türkiye 3.sü olduk. Gerçekten çok güzel işlere imza attık. Oyuncularımızın hepsini tek tek kutluyorum.”şeklinde konuştu.

ÜLKE “ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIK”

 

 

U-13 Teknik direktörü Orhan Ülke ise 3.olduklarını ancak buna sevinemediklerini söyleyerek, “Gerçekten şampiyon da olabilirdik. Trabzon maçında çok iyi oynamış olmamıza rağmen kaybettik. Ama şunu söylemeliyim ki Erciyesspor’un alt yapısı çok iyi çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda gelen Türkiye şampiyonlukları, A2’de gelen Türkiye ikinciliği bunun en önemli göstergesi. Bu başarıları sağlamamızda bize katkısı olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”ifadesinde bulundu. (spor servisi)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti