ERCİYESSPOR UÇUŞA GEÇTİ

ERCİYESSPOR UÇUŞA GEÇTİ

Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig`in 18.haftasında Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde tamamlayarak gittikleri Trabzon’da kampa girip maç saatini beklemeye başladılar. Son derece moralli oldukları gözl

Karabük deplasmanında alınan galibiyet ile sezonun ikinci devresine moralli başlayan Kayseri Erciyesspor, bu akşam yine deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesisleri`nde tamamladı. Kafile hava yolu ile Trabzon’a gittiğini belirten Kulüp Genel Sekreteri Ömer Uyar, “Son derece moralli bir şekilde Trabzon deplasmanına gittik” diye konuştu.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Kayseri’de kısada olsa antrenman haftası geçirdiklerini belirten Uyar, Afrika Kupası’nda bulunan futbolcular dışında kadroda eksik olmadığının altını çizerek, “Karabükspor deplasmanında alınan galibiyetin anlam kazanması için Trabzonspor deplasmanından da 3 puan ile dönmek istiyoruz. Üst üste iki deplasman maçımız olacak. Emeğimizin karşılığını almak ve yukarılara tırmanmak için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor ile ilk yarıda oynadığımız şanssız bir maç var. Sezonun 18.haftasında bu şanssızlığı egale ederek sahadan galibiyet sevinci ile ayrılmak istiyoruz. Takım oyuncuları da bu konuda hem fikirler. Onlarda Trabzonspor’u yenerek yönetim kuruluna verdikleri sözü yerine getirmek istiyorlar. Son derece moralli bir şekilde deplasmana gittiler. Kondisyon ve motivasyonları son derece yerinde. Maç saatine kadar Trabzon’da çalışmalarını sürdürecekler. İnşallah bu haftada 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sylla, Mandjeck ve Boye`den yoksun olarak sahaya çıkacak olan Kayseri Erciyesspor, bu akşam saat 20.00’de Hüseyin Avni Eker Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak