ERCİYESSPOR´DA

ERCİYESSPOR´DA

TEKNİK ARAYIŞ SÜRÜYOR

PTT 1. Lig´de hedefini Süper Lig olarak koyan ve ligin ilk haftasını beklemeye başlayan Kayseri Erciyesspor´da antrenman ve hazırlıklar kulüp tesislerinde devam ederken, teknik kadro konusu ise halen belirsizliğini koruyor. Son olarak teknik adam Hüseyin Özcan ile görüşen mavi-siyahlılar, haber beklemeye başladılar.

PTT 1. Lig ekibi Kayseri Erciyesspor´da teknik direktörlük için Hüseyin Özcan´ın ismi geçerken, yönetimin Özcan ile görüştüğü ve en kısa sürede kararını vermesi için beklemeye başladığı öğrenildi. PTT 1. Lig´de birçok ekibin liste başında bulunan başarılı çalıştırıcının, mavi-siyahlı kulübe daha yakın olduğu öğrenilirken, en geç perşembe gününe kadar kendisine de süre verildiği iddia edildi.

HÜSEYİN ÖZCAN´DAN HABER BEKLENİLİYOR

Boluspor ve Samsunspor´da görev yapan Adana Demirspor´a play-off oynatan başarılı teknik adamın Erciyesspor´a vereceği cevap sabırsızlıkla beklenilirken, mavi-siyahlılarda şuan takımı Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş çalıştırmakta. Teknik konuda kararsızlık yaşayan Erciyesspor´un bu hafta sonuna kadar konuyu çözmesi durumunda ise Özkeş hoca yardımcı antrenörlük görevinde devam edecek. Taraftar bazında ise Özkeş hocaya destek gelmeye devam ediyor.

Sıkıntılı takımlarda görev yapan ve buna rağmen oldukça başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Hüseyin Özcan´ın Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ile yapacağı son görüşme sonrasında kararını vereceği öğrenildi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’