ERCİYESSPOR´DA 2.KAYYIM VAKASI

ERCİYESSPOR´DA 2.KAYYIM VAKASI

İLK AÇIKLAMA GENEL KURUL KARARI OLDU .

Spor Toto 2.Lig´de yer alan ve tarihin en kötü senaryosuna doğru ilerleyen Kayseri Erciyesspor´a beklenen kayyım heyeti, 3.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından atandı. Mehmet Kargın´ın başkanlık yaptığı heyetin ilk açıklaması ise kulübü 15 gün içinde genel kurula götürme kararı oldu.
Süper Lig ve ardından hızlı bir şekilde PTT 1.Lig ile Spor Toto 2.Lig´e gerileyen, Ziya Eren´in kulüp başkanlığından istifa etmesi ile daha da zora giren Kayseri Erciyesspor´a sezon başında kayyım heyeti atanmış, sonrasında ise kısa bir süre yönetim kurulu belirlenmiş ancak Nuhkan Rüzgâr başkanlığındaki yönetimin süresi kısa olmuştu. Devre arası ile birlikte kadroda bulunan oyuncuların TFF´ye müracaat etmeleri ve kurul kararı ile serbest kalma talepleri ile şoka giren mavi-siyahlılar, ikinci devreye ise kayyım heyetinin atanmasını beklemekle girdiler. Beklenen atama ise 3.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yapıldı ve Mehmet Kargın başkanlığında Bülent Dener ile Rıdvan Çeçen kayyım heyetini oluşturdu.
Daha önce Murat Gencer ismi kulislerde dolaşırken, önceki yönetim kurulunda görev alan ve istifa eden isimler arasında bulunan Mehmet Kargın´ın, Dener ve Çeçen ile ilk yaptığı toplantı sonrasında ise şahsi internet hesabından ?Erciyesspor´u kongreye götüreceğiz, inşallah kulübü sahipsiz bırakmayacağız? mesajını paylaştı. Bu gelişmenin ardından ise 15 gün içinde yeniden genel kurul kararı alacak olan Erciyesspor için yeni bir süreç başlayacak. Yönetim kurulu için talipli çıkmaz ise Kayseri Erciyesspor´un kapanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

(Murat TURP)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı