ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

DEMİRÖZÜ, ?ARALIKSIZ DEVAM?

   PTT 1. Lig´de geride kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Kayseri Erciyesspor´da antrenmanlar aralıksız devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular hafif ter idmanı yaparken, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ?Antrenmanlarımızın temposunu artırarak sürdürüyoruz? diye konuştu.
Sezona sahasında aldığı beraberlik ile başlayan, deplasmanda oynanan karşılaşmada da yine golsüz berabere kalarak devam eden Kayseri Erciyesspor´da 3.haftada alınan mağlubiyetin ardından antrenmanlar kulüp tesislerinde başladı.
Milli maç nedeniyle bu hafta resmi müsabaka yapamayacak olan Kayseri Erciyesspor´da hazırlık maçı için antrenmanlar devam ederken, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, takıma verilen iznin bittiğini belirterek ?Antrenmanlarımıza başladık ve yoğun bir tempo ile 4.haftaya hazırlanacağız? diye konuştu.
Kulüp tesislerindeki antrenmanları değerlendiren Demirözü, ?Hafta sonu hazırlık maçı yapacağız. Takımın adaptasyonu için gerekli bir maç olacak. Sakatlıktan uzak ve takım oyuncularının maç eksiklerini gidermeleri için güzel bir maç olacak. Antrenmanlarımızın sayısını da artırarak devam ettireceğiz. İlk iki haftada 1´er puan aldık. 3.haftada ise öne geçtiğimiz maçı mağlubiyetle tamamladık. Takımda genç oyuncu sayımız çok. Koşan ve isteyen bir takımız. Ancak bu olgu yetersiz kalabilir. Genç oyuncularımızın deneyim kazanmaları gerekiyor. Bunu da hazırlık maçları ve müsabakalardaki performansları ile sağlayacaklar. Giderek daha iyi olacağız? diye konuştu.
Son transferlerinde takıma alışmaları için bu haftanın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Demirözü, ?Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Onlarda deneyimli futbolcular. Kadronun bütünlüğü için yeni gelenlerin takıma ısınmaları gerekmekte. Bunu sağlayacak tek şeyde çok çalışmak ve bir arada vakit geçirmektir. Antrenmanlarımızı artırma isteğimizde bunun içindir. Transferlerin takıma katılmaları milli maç arasına denk geldi. Bu bizim olduğu kadar diğer takımlar içinde güzel bir süre kazandığımızı gösterir. Hem antrenman hem de 4.hafta maçına kadar bol bol hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Alt yapımızdaki kadrolar ve şehrimizin diğer takımları ile maç yapacağız. Maç eksiklerimizi kazanmak istiyoruz? dedi. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu