ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

DEPLASMAN SONRASI İLK ANTRENMAN

   PTT 1.Lig´de deplasmanda Denizlispor´a konuk olan ve sahadan 2-0´lık galibiyetle ayrılan Kayseri Erciyesspor, deplasman sonrası kulüp tesislerine dönerek haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi. Ara vermeden 11.haftaya hazırlanacaklarını belirten Teknik Direktör Timuçin Bayazıt, ?Daha çok çalışmamız gerekmekte? diye konuştu.
Sezonun 10.hafta açılış maçında deplasmanda Denizlispor´a konuk olan Kayseri Erciyesspor, galibiyet sonrası kulüp tesislerine dönerek antrenmana çıktı. Dün akşam idmanında futbolcular hafif ter idmanı yaparken, Teknik Direktör Timuçin Bayazıt, takım oyuncularını bir kez daha tebrik etti.
Hürriyet Yeniköy´de bulunan kulüp tesislerinde gerçekleştirilen dün akşam idmanı öncesi konuşan Teknik Direktör Timuçin, Denizlispor karşılaşmasının kendisi içinde ayrı bir önemi olduğunu belirterek ?Deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. Üst üste iki haftadır galip geliyoruz. Bu galibiyeti seriye çevirmek niyetindeyiz. Denizlispor maçı benim için ayrı bir önem taşıyordu. Yıllarca formasını giydiğim bir kulüp. Ama futbolda rakip olmakta var. Neticede bugün Erciyesspor´un başında sahadaki yerimi alıyorum. Duygusallık ikinci planda kalıyor. Başarı için ter döküyoruz. Deplasman sonrası dinlenmeden antrenmana çıktık. Futbolcularımı bir kez daha tebrik ettim. Onların azimleri ile galibiyetler yaşamaya başladık. 11.hafta içinde şimdiden çalışıyoruz. Evet, 2 galibiyet aldık ancak her şey bitmiş değil. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Disiplini elden bırakmadan ve galibiyet havasına girmeden çalışacağız. Her haftaya yeniden başlıyor gibi hazırlanacağız? diye konuştu.
Öte yandan Kayseri Erciyesspor 11.hafta maçında 8 Kasım pazar günü Kadir Has Stadyumu´nda saat 15.30´da Balıkesirspor´u konuk edecek.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak