ERCİYESSPOR´DA GERİ DÖNÜŞ OLMADI

ERCİYESSPOR´DA GERİ DÖNÜŞ OLMADI

GAZİANTEP BŞB 2-0 K.ERCİYESSPOR

PTT 1. Lig´de 20.hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşma sonrasında Erciyesspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Sezonun 20.haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a konuk olan Kayseri Erciyesspor, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak 20 puan ve 14.sırada kaldı.
Kamil Ocak Stadı´nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda birbirlerini yoklayan takımlar ilk çeyreği 0-0 tamamladılar. Dakikalar 18´i gösterdiğinde ev sahibi ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Nemanja Kojic sol kanattan topu taşıdı ve ceza sahası içinde İskender ile buluşturdu. İskender ceza sahası içinde topu kontrol etti ve sert vuruşunda skoru takımı adına 1-0´a taşıyan isim oldu. 34.dakikada ise Emre Toraman´ın sert şutu auta çıktı. 44.dakikada Erçağ´ın sağ kanattan taşıdığı topu ceza sahası içine yaptığı ortada hiç kimse dokunamadı ve meşin yuvarlak auta çıktı. İlk yarı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya ise Kayseri Erciyesspor´un vuruşu ile başlandı. 47.dakikada Kaleci Oğuzhan orta noktaya kadar çıktı ve uzun bir vuruşla topu kale önünde Üstün ile buluşturdu. Üstün topa müdahale edemeyince bu pozisyondan Erciyesspor yararlanamadı. 50.dakikada kullanılan serbest vuruşta, Erçağ ceza sahası içinde topa dokunmak istedi ancak defansın müdahalesi ile top direğe çarparak kornere çıktı. 57.dakikada gelişen atak sonrasında Erçağ defanstan sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin müdahalesinde yerde kalan Erçağ penaltı beklerken, Emre Toraman boşta kalan topa sert vurdu ancak hakem faul kararı verdi. Volkan Okumak ise bu pozisyon sonrasında itirazdan dolayı sarı kart gördü. 59.dakikada ise Çağrı sert vurdu ve top direğe çarparak dışarı çıktı. 86.dakikada Erciyesspor´da gelişen atak sonrasında Musa Sinan, topu Volkan ile buluşturdu. Volkan sol ayağı ile yerden sert vurdu ancak top az farkla direk dibinden auta çıktı. Karşılaşmanın normal süresinin ardında 4 dakikalık uzatma devresi eklendi. 90+3´te ise oyuna sonradan giren Wadji İbrahima defansından aldığı topu orta sahadan kaleye kadar çok süratli taşıdı ve kaleci Oğuzhan´ın üzerinden aşırma vuruşla takımının ikinci golüne imza attı. Bu golle birlikte son düdükte geldi ve Kayseri Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sahadan 2-0´lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu skor ile 20 puanda ve 14.sırada kaldı. (SPOR SERVİSİ)



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev