ERCİYESSPOR´DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

ERCİYESSPOR´DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

YÖNETİMDE GENEL KURUL, TAKIMDA DARICA ...

TFF 3.Lig 2. Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da kan kaybı devam ediyor. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları bir türlü bu sezonda üzerinden atamayan mavi-siyahlıların yönetimi genel kurula adapte olurken, takım oyuncuları ise sahalarında oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçını düşünüyorlar.

Bir süre önce ilk sinyallerini veren ve yardım eli uzanmasını isteyen Kayseri Erciyesspor´da çile bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu maddi ve manevi yokluktan dolayı Van deplasmanına gidemeyen Erciyesspor´da bu haftaki Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıkları moral bozukluğu ile başladı. Takım bazında antrenmanlar tatsız tuzsuz gerçekleşirken, yönetim bazında da sular durulmuyor.

Liglerin çilekeş çocuğu olarak adlandırılan Erciyesspor´a kimsenin yardım elini uzatmaması ise yönetim kurulunda söz sahibi olan As Başkan Yaşar Çalışır ve ekip arkadaşlarının da uykularını kaçırmaya devam ediyor. Çalışır´ın ?Biz herkesten yardım istedik. Erciyesspor, Kayseri´nin takımlarından biridir. Tarihinde aldığı başarılar ile de Türk futboluna damgasını vuran takımlar arasındadır. Ancak bugün gelinen noktada kan kaybediyoruz ve dayanma gücümüz artık kalmamıştır. 4 Eylül´de yapılacak olan genel kurulda birileri çıkmazsa bu kulüp yine kayyım heyetine devredilecek. Geçen seneki senaryonun daha büyüğü bizi bekliyor? açıklamasında bulundu.

Mavi-siyahlılarda takım ve yönetim bazında işler yolunda gitmezken, gözler ise 5.hafta da deplasmanda oynanacak Erokspor maçına çevrildi. Erokspor AŞ-Kayseri Erciyesspor karşılaşması 27 Eylül Çarşamba günü saat 16.00´da oynanacak. Ancak Erciyesspor´un bu deplasmana gidip veya gidemeyeceği henüz belli değil.

 

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti