ERCİYESSPOR´DA SAHNE AYNI

ERCİYESSPOR´DA SAHNE AYNI

K.ERCİYES 0-3 KARDEMİR KARABÜK

   PTT 1. Lig´de 5.hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor sahasında Kardemir Karabükspor´u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Karabükspor´un üstünlüğü ile tamamlanırken, 90 dakika sonunda skor bozulmadı ve Erciyesspor, 5.haftayı da mağlubiyetle kapattı. Mavi-siyahlılar 11 kişi başladığı karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Sezonun 5.haftasında Kayseri Erciyesspor sahasında Kardemir Karabükspor´u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı 3-0 Karabükspor´un üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve Erciyesspor sahasında 3-0 yenilen taraf oldu. İkinci yarıdaki stres ise mavi-siyahlı futbolculara yansıdı. Taner ve Ethem kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bırakan isimler oldular.
Süper Lig´de geçtiğimiz sezonun son maçına da imza atan Kayseri Erciyesspor ile Kardemir Karabükspor, 4 ay sonra yeniden Kayseri´de bir kez daha sahaya çıktılar. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kardemir Karabükspor´un vuruşu ile başlandı. Santra sonrası ani atak geliştiren Karabükspor´un pozisyonu kaleci Zülküf´ün kucağında kaldı. 7. Dakikada Adilovic´in sert vuruşunda top kalecinin müdahalesi ile kornere çıktı. 15.dakikada Erçağ sağ kanattan ceza sahası içine topu ortaladı, ancak Adiloviç´in vuruşunda top az farkla auta çıktı. 25.dakikada kaleci Zülküf topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı. Top Zenke´nin önünde kaldı ve Zenke´nin orta şut karışık vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. 36.dakikada ise defansta Emre´nin kısa vuruşunda top Iancu´nun önünde kaldı. Bu hatayı değerlendiren Iancu topu filelerle buluşturdu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. 40.dakikada ise bu kez ceza sahası içine yapılan derinlemesine pasta Zenke tek top oynadı ve Alexe´yi düşündü. Alexe´nin vuruşunda top bir kez daha filelerle buluştu ve Karabükspor, Erciyesspor karşısında 2-0´lık skoru yakaladı. İlk yarı bu skor ile tamamlanacak derken sahneye yeniden Alexe çıktı ve skoru 3-0´a taşıyan gole imza attı. Bu golle birlikte ilk yarı da tamamlandı ve Erciyesspor soyunma odasına 3-0 mağlup girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kayseri Erciyesspor´un vuruşu ile başlandı. İlk 15 dakikası vasat bir oyunla geçen ikinci devrenin 69.dakikasında ise takımlar orta sahaları hızlı geçmeye başladı. Her iki rakipte defanstan aldığı topları bu dakikalarda rakip kaleye kadar taşımayı başardılar. 71.dakikada Zenke ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Top direkten geri döndü. Dönen topa Recep Aydın vurdu ancak Zülküf´ün müdahalesi ile top kornere çıktı. 82.dakikada ise Üstün kaleyi düşündü ve sert vurdu. Ancak kaleci topu kornere çeldi. 85.dakikada ise Zenke´ye yaptığı müdahale sonrasında Taner kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 89.dakikada bu kez Ethem gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bırakan isim oldu. 90 dakikanın ardına 4 dakikalık uzatma evresi eklendi ancak başka gol olmayınca Kayseri Erciyesspor, sahasında Kardemir Karabükspor´a 3-0 yenilerek puan durumunda son sıraya yerleşti. Karabük ise 8.sıradan 3.sıraya yükseldi.



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı