ERCİYESSPOR´DA YENİ İSİM KİM OLACAK?

ERCİYESSPOR´DA YENİ İSİM KİM OLACAK?

BEYAZIT´TAN SONRA ADAYLAR ÇOĞALDI

 

PTT 1. Lig´de zor günler geçiren Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, ani bir karar ile beklenen istifasını yönetim kuruluna sundu. Mavi-siyahlı takımdan ayrılma kararını alan Timuçin´in istifasının ardından yeni isimler konusunda arayışlar devam ederken listede bir hayli renkli kişilerinde yer alması dikkat çekti.
PTT 1. Lig´e bu sezon Alaaddin Demirözü ile başlayan ve ilk 7 haftada 2 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, sezonun 8.haftasına Timuçin Beyazıt ile anlaşarak başlamıştı. Son haftalarda elde edilen kötü gidişat sonrasında ise Timuçin Beyazıt ve ekibi istifa kararı alarak bu kararı mavi-siyahlı kulübün yönetim kuruluna sundu.
Alanyaspor maçı sonrasında yönetim kurulu ile teknik heyet arasında soğukluk yaşandığı haberleri çıkmış, ancak Karabük ve Elazığspor maçlarında teknik heyet yine görevinin başında yer almıştı. Son olarak Adanaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında yönetim kurulu ile Teknik Direktör Timuçin Beyazıt´ın bir araya gelmemesi ise 4 haftadır beklenen istifa kararının alınmasına neden olduğu tahmin ediliyor.
Beyazıt sezonun 8.haftasında Alaaddin Demirözü´nün istifasının ardından Kayseri Erciyesspor ile anlaşmıştı. Beyazıt ile 17 hafta sahaya çıkan Erciyesspor, bu karşılaşmaların 5´inden galibiyet ile 4 maçtan ise beraberlik ile ayrılırken, 8 maçtanda mağlubiyet alarak ayrıldı. Kayseri Erciyesspor, 24 hafta sonunda ise sadece 21 puan topladı ve puan durumunda 25.haftaya averaj farkı ile 17.sırada girdi.
Timuçin Beyazıt´ın istifasının ardından kulüp yönetimi ?Son haftalarda almış olduğumuz sonuçlar neticesinde Teknik Direktörümüz Timuçin Beyazıt, yönetim kurulumuzun önünü açma adına istifa kararı almıştır. Kaos ortamında göreve gelen ve görev yaptığı süre içerisinde onurlu bir mücadele verip Erciyessporumuzun kaostan çıkmasına katkı sağlayan, gerek göreve gelirken gerekse görevden ayrılırken kulübümüze maddi ve manevi hiçbir zorluk çıkartmayan Teknik Direktörümüz Timuçin Beyazıt ve ekibine çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz? açıklamasında bulundu.
Öte yandan Erciyesspor´un bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Göztepe karşılaşması için takımı altyapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş çalıştırırken yeni isim konusunda da aday enflasyonu yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle ilimizin yetiştirdiği isimlerden Mustafa Uğur konusunda yoğun bir talebin olduğu iddia edilirken diğer yandan Süper Lig´de de görev yapan isimlerden Sergen Yalçın, Kemal Özdeş, Nurullah Sağlam gibi isimlerinde gündemde olması dikkatlerden kaçmadı.

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı