ERCİYESSPOR´DA YENİ YÖNETİM

ERCİYESSPOR´DA YENİ YÖNETİM

NUHKAN RÜZGÂR GIYABEN SEÇİLDİ

Olağan Üstü Genel Kurul´un son oturumunu gerçekleştiren Kayseri Erciyesspor´da nihayet yeni yönetim oluşturuldu. ?Kapanacak mı, kapanmayacak mı?´ sorusu ise bir süre daha ertelenmiş oldu.
Spor Toto 2.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor´da sıkıntılı günlerin ardından kulüp binasında son kez gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul´da yeni kulüp başkanı ve yönetimi belli oldu.
14 Kasım´da yapılan ve yeterli çoğunluğun sağlanmamasının ardından ertelenen Olağanüstü Genel Kurul´da Erciyesspor taraftarı ve spor camiası merakla genel kuruldan çıkacak sonucu beklemeye başlamıştı. Divan başkanlığını Kulüp Müdürü Bülent Dener´in yaptığı genel kurulda ?Aday liste var mı?´ sorusuna Nuhkan Rüzgar´ın başkanlığındaki liste verildi. Verilen liste oylamaya sunuldu. Listenin kabul edilmesinin ardından Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanlığı´na gıyaben Nuhkan Rüzgar seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Rıfat Dayıoğlu, Şahin Göksu, Furkan Milli, Yavuz Soner Coşkun, Gökhan Göksu, Oğulcan Karahan, Selahattin Sözduyar ve Serkan Göksu."
Genel kurul sonrasında ise seçilen yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilendi. Kulübün kapanmaması için verdikleri mücadeleden dolayı yeni yönetime personel ve kayyım heyeti tarafından teşekkür edildi. Dener yaptığı konuşmada ?14 Kasım 2016 tarihinde yapmış olduğumuz kulübümüzün olağanüstü kongresinde çoğunluk sağlanamadığından bugüne ertelenmişti. Bugünkü yapılan kurul inşallah kulübümüze hayırlı olur. Biz de yeni yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. İnşallah kulübümüz için hayırlı olur. En azından kulübün kapanmaması için uğraş verdikleri için vermiş oldukları mücadeleden dolayı da çok teşekkür ediyoruz? dedi.
Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Dayıoğlu temenniler bölümünde yaptığı konuşmada şunları söyledi; ?Amacımız kulübün kapanmamasıydı, onu başardık. Kulübün kapanmaması için buradayız. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Diğer büyük ilçe belediye başkanlarımızın da kulübe destek vermelerini ve sahip çıkmalarını istiyoruz. Kulüp kapanmaması için elimizi taşın altında koyduk. Zamanın ne göstereceği bilinmez ama belediyelerden destek bekliyoruz? dedi.
Furkan Milli ise konuşmasında kendilerine ve kulübe destek olan Bakan, Milletvekili ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, aynı ilginin Kayseri´den de gelmesini istedi.
Olağanüstü Genel Kurul´da aday çıkmaması halinde kendilerinin yönetim kurulu oluşturarak aday olacağını açıklayan Mehmet İncialan ise başka bir yönetim kurulu aday listesi genel kurula sunulduğu için adaylıktan çekildiğini söyledi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak