ERCİYESSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

ERCİYESSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

MAVİ-SİYAHLILARDA DURMAK YOK

   PTT 1. Lig´de 9 hafta sonra ilk defa 3 puanla tanışan Kayseri Erciyesspor´da yüzler gülmeye başladı. Giresunspor maçının ardından büyük sevinç yaşayan mavi-siyahlılar Denizlispor deplasmanının hazırlıklarına ise ara vermeden devam ediyor.
Sezona ard arda aldığı 2 beraberlikle başlayan ancak 6 haftadır puana hasret kalan Kayseri Erciyesspor, istediği galibiyete 9.haftada kavuştu. Giresunspor galibiyeti ile moral kazanan Erciyesspor, hafta içi oynanacak lig maçı için ise dinlenmeden çalışmalarına devam etti.
Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Erciyessporlular, puanlarını 5´e yükseltirken son sıradaki yerlerinde kaldılar. Bu galibiyetin kendileri için yeni bir başlangıç taşıdığını belirten Teknik Direktör Timuçin Bayazıt, ?Gelibiyetle sahadan ayrılmak elbette güzel bir duygu. Ancak herşey son bulmuş değil. Daha çok çalışmamız ve galibiyet serisi yakalamamız şart. Son sıralardan kurtulmak istiyoruz. Galibiyetle futbolcularımız ve takımımız kendine geldi. Bunu daim ettirmek niyetindeyiz. Haftasonu oynanacak karşılaşmalar hafta içinbe alındı. Bu nedenle Denizlispor maçımız Çarşamba günü deplasmanda oynanacak. Dinlenmeden bu karşılaşamaya hazırlanacağız. Moralimiz yerinde ancak kendimize olan güvenin yerine gelmesi içinde Denizlispor rahat geçmemiz gerekiyor? diye konuştu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada Kayseri Erciyesspor, Giresunspor´a karşı ilk devreyi Cihan´ın attığı gol ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte 47. dakikada Giresunspor´un durumu 1-1´e getirmesinin ardından Kayseri Erciyesspor, rakip kalede gol aramaya başladı. Adiloviç ve İlhan Parlak´ın oyuna girmesiyle topa daha çok sahip olmaya başlayan Kayseri Erciyesspor, 90. dakikada aradığı golü buldu. İlk golü atan Cihan´ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte bomboş kalan Adiloviç, topu ağlara göndererek takımının 3 puan almasında büyük pay sahibi oldu.
Atılan gol ve bitiş düdüğü sonrasında Kayseri Erciyessporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı