ERCİYESSPOR´DAN ?HOROZ´A DARBE

ERCİYESSPOR´DAN ?HOROZ´A DARBE

DENİZLİSPOR 0-2 K.ERCİYESSPOR

   PTT 1.Lig´de sezonun 10.haftasında Kayseri Erciyesspor deplasmanda Denizlispor´a konuk oldu. Erciyesspor, Volkan Okumak´ın attığı 2 golle Denizlispor´u 2-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyeti aldı ve puanını 8´e yükseltti. Mavi-siyahlılar averaj farkı ile yine son sırada kaldı.
Ligin alt sıralarında yer alan iki takım içinde önem taşıyan karşılaşmaya Kayseri Erciyesspor başladı. Dakikalar 2´yi gösterdiğinde Erciyesspor´da Cihan Yıldız, defanstan kaptığı topa ceza sahası dışından sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı. 8.dakikada Tugay Adamcıl´ın plase vuruşunda kaleci İsmail uzanarak topu kornere çeldi. 14.dakikada gelişen atak sonrasında Emre Toraman rakibini düşürdü ve sarı kart ile cezalandırıldı. Sarı kart sonrasında ise Denizlispor kullanılan serbest vuruşu değerlendiremedi. 28.dakikada ceza Şaban´ın penaltı noktası üzerinde dönerek vuruşunda kaleci Yusuf uzandı ve kornere çeldi. Bu pozisyonun ardından gelişen Erciyesspor atağında ise derinlemesine atılan topu Tugay iyi takip etti ancak araya giren Mustafa Keçeli, ters bir vuruş ile topu rakibine çarptırarak, topu direk dibinden auta çelmeyi başardı. 42.dakikada ise sol kanattan ceza sahasına giren İlhan Parlak topla buluştu ve sert şutu kaleci İsmail´de kaldı. 44.dakikada ise İlhan Parlak ceza sahası içinde topu Üstün Bilgi ile buluşturdu, Üstün ise topu Volkan Okumak´a kazandırdı. Okumak tek vuruş ile topu ağlarla buluşturdu ve skoru Erciyesspor adına 1-0´a taşıyan isim oldu. 2 dakikalık uzatma süresinin ardından ilk yarı tamamlandı ve Erciyesspor soyunma odasına 1-0 galip giren taraf oldu.
DENİZLİSPOR 0-2 K.ERCİYESSPOR
Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip Denizlispor´un vuruşu ile başlandı. 48.dakikada Tugay sağ kanattan taşıdığı topu kale çizgisi önünde Volkan Okumak ile buluşturdu. Volkan müsait pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Volkan kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı. 60.dakikada ise bu kez İlhan Parlak ile atak geliştiren Kayseri Erciyesspor, derinlemesine atılan pastan yararlanamadı. 70.dakikada Denizlispor atağında top az farkla auta çıktı. 74.dakikada Emre Öztürk, Denizlispor atağını keserek topu kornere çeldi. Kullanılan korner atışında ise Fırat Demir hava topuna yükseldi ve sakatlık yaşadı. 77.dakikada Leanzinyo´nun kafa vuruşunda ise kaleci Yusuf gole izin vermedi. 85.dakikada Denizlispor´da Şevki ceza sahası içinde Leanzinyo ile topu buluşturmak istedi ancak Leanzinyo müsait pozisyonda topa dokunamadı. 89.dakikada kullanılan serbest vuruşta kale önünde yaşanan karambolde top Erciyesspor defansına çarparak kornere çıktı. Karşılaşmanın normal süresinin ardına 4 dakika uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmayınca Kayseri Erciyesspor, Denizlispor deplasmanından 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti