ERCİYESSPOR'DA VEDA BUSESİ

ERCİYESSPOR

K.ERCİYES 2-3 SİVASSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayseri Erciyesspor sahasında Medicana Sivasspor`u konuk etti. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Erciyesspor, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve Süper Lig umutlarını tüketti.

Süper Lig'de sürpriz arayan Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadyumu'nda konuk ettiği Sivasspor'a 3-2 yenilerek lige veda edecek takımlar arasındaki yerini aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Erciyesspor, ilk devreyi 2-0 galip kapattı. Ancak ikinci ayrıda Sivasspor'un ataklarına engel olamayan mavi-siyahlılar, son 23 dakikada yenen gollerle karşılaşmayı 3-2'lik mağlubiyetle kapadılar.

K.ERCİYES 2-3 SİVASSPOR

Karşılaşmaya Erciyesspor'un vuruşu ile başlandı. 16. dakikada Sivasspor ceza sahasına defansı çalımlayarak giren Oğulcan'ın şutu kaleci Ertuğrul'a rağmen ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. 22. dakikada Kadir'in ceza sahasının dışından çektiği sert şutta kaleci Zülküf topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda Erciyesspor defansı topu uzaklaştırdı. 32. dakikada Oğulcan'ın ortasında Vleminckx'in kafa şutunda top kaleci Ertuğrul'da kaldı. 34. dakikada Oğulcan'ın ceza sahasında düşürülmesi sonrasında Kayseri Erciyesspor penaltı kazandı. 36. dakikada Vileminckx'in kullandığı penaltıda top bir kez daha ağlarla buluştu ve skor 2-0'a taşındı. 38. dakikada Caner'in ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Vileminckx'in kafa vuruşunda top direkten döndü. 43. dakikada Burhan, Erciyesspor defansını çalımlayarak ceza sahasına girdi. Burhan'ın vuruşunda top kaleci Zülküf'ten döndü. Dönen topu Erciyesspor defansı uzaklaştırdı. Bu pozisyonun ardından ilk yarı tamamlandı ve Erciyesspor soyunma odasına galip giren taraf oldu.

İkinci yarıya ise konuk ekip Sivasspor başladı. 48.dakikada Murat Yıldırım'ın ceza sahası içinden çektiği şutta Cicinho topu kale çizgisinden çıkardı. 66.dakikada Adem'in ceza sahasından çektiği şutta kaleci Zülküf topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda İbrahim topu ağlara gönderdi ve Sivasspor skoru 2-1'e taşıdı. 88.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Burhan`ın şutunda top ağlara gitti ve beraberlik golü geldi. Sivasspor skoru 2-2'ye taşıdıktan sonra ise Erciyesspor adeta oyundan koptu. 90. dakikada ise Sivasspor'un ikinci golünü atan Burhan, bir kez daha sahneye çıktı ve kaleci Zülküf`ün boşa çıkması sonrasında golünü kaydetti. Sivasspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada bu golle birlikte sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. Son düdük ile birlikte de Erciyesspor, 21 puanda kalmış oldu. Böylelikle düşme hattının üzerinde bulunan Çaykur Rizespor ile arasında 7 puanlık fark oluştu.

Karşılaşma sonrası konuşan Sivasspor'un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hakeme eleştirilerde bulunarak Kazanmak için geldik ve sahada istediğimizi yaptık. Ancak pozitif duygularla geldiğimiz maçta hakemin hatalarına söz söyleyemiyor ve yorumlayamıyorsanız oyunun bir anlamı yok. Neticede 3 puanı aldık ancak sahadan pek sevinerek ayrılamadık” dedi.

Erciyesspor'da ise Teknik Sorumlu Hamit Cihan ise düzenlenen basın toplantısında Söylenecek bir şey yok. Kimseyi suçlayamayız. Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Skoru koruyamadık ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık” şeklinde konuştu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak