ERCİYESSPOR´UN HEDEFİ 3´TE 3

ERCİYESSPOR´UN HEDEFİ 3´TE 3

BAYAZIT, ?TAKIM KENDİNİ BULDU?

   Üst üste aldığı galibiyetlerle iki haftada 6 puan toplayarak büyük moral kazanan Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Timuçin Bayazıt, son durumu ve takımdaki havayı değerlendirerek, ?Takım kendini buldu? dedi. Bayazıt, seçimlerden dolayı antrenmanlarında salı günü devam edeceğini belirtti.
PTT 1. Lig´in 11.haftasında 8 Kasım Pazar günü saat 15.30´da kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da moraller yerinde. Hafta sonunu antrenman yaparak geçiren, 1 Kasım seçimleri nedeniyle takıma salı gününe kadar izin veren mavi-siyahlılarda Teknik Direktör Timuçin Bayazıt, takımdaki son durumu değerlendirdi.
Cumartesi günü yapılan son idmanda Timuçin Beyazıt yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcular, antrenmana düz koşu ile başladılar. Isınma hareketlerinin ardından topla çalışmaya geçen takım oyuncuları, antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptılar.

Balıkesirspor maçı öncesinde son derece moralli olduklarını kaydeden Teknik Patron Timuçin, ?Sezon başında sıkıntılı bir dönem yaşayan Kayseri Erciyesspor´da en büyük eksiklik galibiyet ve 3 puan oldu. Bu durumu düzeltene kadarda futboldaki olumsuzluklar Erciyesspor´un başına geldi. Buradaki çalışma düzenini değiştirip, maç kadrosundaki yenilikleri gerçekleştirdik. Elbette her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bizde elimizden geldiğince bir değişiklik yapmak istedik. Yeni bir heves ve arzu ile başladık. İlk maçımızda ilk heyecan yaşamak istemiştik ancak olmadı. Geçen hafta ve bu hafta galip geldik. Bu galibiyet herkes için çok güzel oldu. Takımdaki hava bir anda değişti. Güzel şeyler yaşanmaya başlandı. Takım oyuncularının kendilerine ve takıma olan güvenleri yeniden tazelendi. Elbette bu güzellikler yaşanırken, takımında kendine çeki düzen vermesi ve ipleri bırakmaması gerekmekte. Alınan 2 galibiyet moral kaynağı oldu ancak işimiz henüz bitmedi. Son sıradayız. Bu durumu değiştirmek için çok çalışmamız gerekmekte? açıklamasında bulundu.
PTT 1. Lig´in zorluğundan bahseden Timuçin, ?Elbette bulunduğumuz lig son derece ciddi ve zor bir lig. Her haftası ayrı bir final olan bir lig. Bu haftada bizim finalimiz Balıkesirspor maçıdır. Geçtiğimiz haftalardan ders alarak son haftaya kadar mücadele etmemiz gereken bir lig. 2 maç kazanmakla ligin sonu gelmiyor. Bu hafta kendi sahamızda zor bir maçımız daha olacak. Olumsuzluklardan uzak kalarak Balıkesirspor karşısına çıkacağız. İnşallah bu zorlu maçı da kazanıp 3´te 3 yaparak ilerleriz? dedi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu