ERCİYESSPOR´UN SON UMUDU ?GENCER´ Mİ?

ERCİYESSPOR´UN SON UMUDU ?GENCER´ Mİ?

KAYYIM HEYETİ BAŞKANLIĞINA ADAY

Kayseri Erciyesspor´da bu sezon ikinci kez atanacak olan kayyım heyeti için ortak bir isimde karar verildiği öğrenildi. İlerleyen günlerde atanması beklenilen kayyım heyeti için Kayserili genç iş adamı Murat Gencer´in ismi gündeme düştü.
Sezona yönetim olmadan giren ve ardından kayyım heyetine kalan Kayseri Erciyesspor´da son yapılan genel kurul ise işe yaramamış ve kulüp yeniden kayyım heyetine kalmıştı. İkinci kez atanacak olan kayyım heyeti için ise ortak bir isim üzerinde duruluyor. Kayyım heyeti başkanlığına kulübün Onursal Başkanı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı olan Memduh Büyükkılıç ile yine kulübün eski başkanı Ziya Eren cephesinden olumlu görüş belirtilen genç iş adamı Murat Gencer´in geleceği iddia edildi. Bu isme sıcak bakan başkanların, Gencer´in göreve gelmesiyle birlikte kulübünde yapısında olumlu çalışmaların yapılacağını yakınlarına ifade ettikleri belirtildi.
Kulübe yakın kaynaklar ise Gencer´in yeni oluşacak kayyım heyetine başkanlık ettiği takdirde hem Başkan Büyükkılıç´tan, hem de Ziya Eren cephesinden destek alacağı konusunda ise görüş birlikteliğine varıyorlar. Kayyım heyetinin en kısa süre göreve başlaması beklenilirken, son gelişmeler ise taraftar arasında tartışmalara sebep oldu. Bir kısım taraftar ?Erciyesspor´u kurtaracak olan her kim olursa olsun bir an önce göreve başlasın´ derken, bazı taraftarlar ise ?Kurtarma operasyonumu yoksa güven tazelemek mi? Erciyesspor üzerinden kimse pirim yapmasın´ dediler. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı