ERCİYESSPOR'UN SOĞUK GECESİ

ERCİYESSPOR

Erciyesspor, 90 dakika sonunda sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

HABER İZLE

Süper Lig'de 22.haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor, Türk Telekom Arena Stadı'nda lider Galatasaray'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray karşısında 1-1'lik eşitlikle tamamlayan Erciyesspor, 90 dakika sonunda ise sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a deplasmanda konuk olan Kayseri Erciyesspor, ilk yarısını 1-1'lik eşitlikle tamamladığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılarak 20 puanda kaldı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Galatasaray'ın vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Henüz 15.saniyede Galatasaray'da Yasin ile gelişen atakta top az farkla auta çıktı. Dakikalar 5'i gösterdiğinde ise Bruma'nın vuruşunda kaleci Zülküf çelmeyi başardı ancak dönen topu Umut Bulut, iyi takip ederek kafa ile topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0'a taşıdı. İlk 10 dakikalık bölümde ise Galatasaray adeta Erciyesspor'u kendi sahasına hapsetti. 13. dakikada Sneijder'in kullandığı frikik atışında meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı. 18. dakikada Sneijder'in pasında sağ kanatta topla buluşan Bruma'nın sert şutunda kaleci Zülküf'ü geçen topu defans çizgi üzerinde uzaklaştırdı. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde ise bu kez Kayseri Erciyesspor atak geliştirdi. Drenthe'nin ortasında kale önünde topla buluşan Vleminckx, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti. Vleminckx'in golü ile skora da denge geldi ve Erciyesspor, Galatasaray deplasmanında 1-1'i yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı.

GALATASARAY 3-1 K.ERCİYESSPOR

İkinci yarı ise Kayseri Erciyesspor'un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda olduğu gibi ev sahibi ekip Galatasaray, yine devreye hızlı başlayan ekip oldu. 53.dakikada Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta arka direkte iyi yükselen Chedjou, kafa vuruşu ile golünü kaydetti ve takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın son çeyrek dakikası ise nefesleri kesen ataklar yaşandı. 90 dakikalık sürenin ardına 4 dakikalık uzatma eklendi. Uzatma işareti ile birlikte Sneijder, hızlı bir top kazandı ve Zülküf ile karşı karşıya kaldı. İlk şutu kurtaran kaleci Zülküf'den dönen topa yeniden şut imkanı bulan Sneijder, bu kez topu filelerle buluşturdu ve Galatasaray 3-1 öne geçti. Kalan sürede de başka gol olmayınca Galatasaray, haftaya yine lider girmeyi başardı. Kayseri Erciyesspor ise 20 puan ile 15.sırada kaldı.

Karşılaşma sonrası konuşan Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Maça kötü başladık. İlk 15 dakika çok hata yaptık. 15-45 arasında daha derli toplu olmaya çalıştık ve golü bulduk. İkinci yarıya da kötü başladık. Bu tür müsabakalarda direnci kırıp, bu tür goller yemeyeceksin. 2-1'den sonra Galatasaray daha iyi oynamaya başladı. Buna rağmen son dakika bir pozisyonumuz vardı, ancak değerlendiremedik. Basit hatalar ve top kayıpları yapamamak lazımdı. Ancak bu akşam kolay bir şekilde baskı yedik ve kaybettik” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Kazandığımız ve haftayı lider tamamladığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya