ERCİYES´TE SEVGİ KAMPI

ERCİYES´TE SEVGİ KAMPI

Başkan Çelik´in eşi İkbal Çelik, Erciyes´te muhteşem bir kamp yapan Sevgi Evleri çocuklarını ziyaret etti...

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri çocukları için muhteşem bir yaz kampı gerçekleştirdi. Yaz kampını Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de ziyaret etti. İkbal Çelik, Erciyes´in eteklerinde çocuklarla olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi, Sevgi Evleri´nde kalan çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. çocuklar için Erciyes´te kamp ve aktivite alanı oluşturuldu. 50´den fazla çocuk bu kampa katılarak doyasıya eğlendi. Kampta çocuklar için survivor pisti de oluşturuldu. Gruplar halinde yarışmalar yapan çocuklar, kendilerine sağlanan bu imkanın keyfini çıkardılar. 

Erciyes´te kampa katılan çocukları Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de ziyaret etti. Kamçı ve Çelik, kamp alanındaki çocuklarla yakından ilgilendi. Ayşe Kamçı ve İkbal Çelik, kamp ve etkinlik alanında çocuklarla birlikte ok attılar. 

Başkan Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, çocuklarla birlikte voleybol da oynadı ve onların bu mutluğuna ortak oldu. Çocuklar için düzenlenen kampla ilgili değerlendirmeler yapan Ayşe Kamçı, Erciyes´i çok sevdiklerini ve çocuklarla paylaştıklarını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocukların sportif faaliyetlerine önem verdiklerini ifade eden Kamçı, ?Çok güzel bir program düzenlendi. Çocuklar çok mutlu. Onlar mutlu oldukça biz daha mutlu oluyoruz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de, Spor A.Ş.´nin her zaman olduğu gibi yine çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek teşekkür etti. Çocukların bu etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getiren Çelik, bu etkinliklerin daha güzellerini yapacaklarını kaydetti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer de çok güzel bir kam alanı oluşturulduğunu belirterek destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş da, Sevgi Evleri çocukları için daha farklı faaliyetler de yapacaklarını ifade ederek ?Bizim kapımız bu çocuklarımıza her zaman açık? dedi.

Ayşe Kamçı ve İkbal Çelik, öğle yemeğinde de çocuklarla bir aradaydılar ve yemekten sonra çocuklara Büyükşehir Belediyesi´nin hazırladığı çeşitli hediyeleri verdiler. Daha sonra da çocuklar gondola binerek kamp programına devam ettiler. 

Erciyes´in eteklerinde çocuklarla olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, ?Onların mutluluğu ve enerjisi bizleri de çok mutlu etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız spora ve gençliğe büyük önem veriyor. Bu çocuklar hepimizin çocuğu. Onlar için daha farklı etkinlikler de yapacağız? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"