ERCİYES´TE ADANA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ERCİYES´TE ADANA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

MAVİ-SİYAHLILARDA TEK DÜŞÜNCE 3 PUAN

   PTT 1. Lig´de bu hafta Adanaspor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor, maç hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanı değerlendiren Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ?Moralsizliğimizi galibiyet sevinci ile üzerimizden atacağız? diye konuştu.
Sezona beraberlikler ve arkasından gelen mağlubiyetler ile başlayan Kayseri Erciyesspor´da bu hafta sonu Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak Adanaspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ediyor. Çift idman ile maç hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, takım üzerindeki moralsizliği gidermek için Adanaspor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.
Sezona genç isimlerle başladıklarını hatırlatan Demirözü, ?Son oynanan Elazığspor maçında da bazı hatalarımız oldu. Özellikle fert fert hatalar yansıdı. Kırmızı kartımız bir kez daha oldu. Mağlubiyette üzerine tuzu biberi oldu. Bu hafta ise kendi sahamızda Adanaspor´u konuk edeceğiz. Artık rakibin konumu ve gücü bizi pek ilgilendirmiyor. Biz kendi adımıza adımlar atacağız. Moral bozukluğu elbette her takımda olduğu gibi bizde de oluyor. Ancak alınacak bir galibiyet takımdaki havayı bir anda değiştirecek ve futbolcularımıza yeniden güven gelecektir. Bu doğrultuda Adanaspor maçımıza hazırlanıyoruz. İnşallah hedeflerimiz tutar ve bu kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oluruz? diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı