ERCİYES´TE KAR BEREKETİ?

ERCİYES´TE KAR BEREKETİ?

Üstün teknik imkanları ve coğrafi konumuyla Türkiye´nin Alpleri konumunda bulunan Erciyes Kayak Merkezi´ne, yılbaşında ilgi büyük oldu?

Üstün teknik imkanları ve coğrafi konumuyla Türkiye´nin Alpleri konumunda bulunan Erciyes Kayak Merkezi´ne, yılbaşında ilgi büyük oldu? Yılbaşında Erciyes Dağı´nda ve Kayseri şehir merkezindeki tüm otellerde rezervasyonlar dolarken, 2016-2017 kış sezonunun genelinde Erciyes Kayak Merkezi´ne yerli ve yabancı turistler büyük bir ilgi gösteriyor.
Erciyes Kayak Merkezi, kış sporları tutkunlarının yanı sıra Kayseri ve Kapadokya´ya olan yakınlığıyla kültür turlarına ilgi duyanlar için de dört mevsim avantajlar sunuyor. Ayrıca Erciyes´e gelen misafirler alışveriş, sağlık, eğitim, cafe, restoran ve sinema gibi sosyal alanlardan faydalanabiliyor. 34 farklı kayak pisti ve 102 km pist uzunluğuyla kayakseverlere benzersiz deneyimler yaşatan Erciyes´te tek bilet sistemiyle tüm pistler kullanılabiliyor. 154 adet suni kar makinasının bulunması ile de Erciyes´te kar kalınlığı ya da kar olmaması gibi problemler ortadan kalkıyor. Şehir merkezine kolay ulaşımı ve konaklama avantajlarıyla Erciyes Kayak Merkezi, unutulmaz ve konforlu bir kış tatili için tüm dünyadan talep görmeye devam ediyor.
Şehir merkezinde bulunan Novotel, Radisson Blu Kayseri, Erciyes´te bulunan Ramada, Magna ve Mirada otelleri yılbaşında %100 doluluk oranına ulaşırken, sezon boyunca da hafta sonlarını büyük ölçüde rezerve etmiş bulunuyor.
Bu sezon Erciyes´e olan ilgiden oldukça memnun olduklarını söyleyen Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid CINGI: ?Yeni sezonda Erciyes´e olan ilgiden oldukça memnunuz. Şehir merkezinde ve Erciyes´te bulunan otellerde yılbaşında % 100 bir doluluk oranı söz konusuyken, sezon boyunca bu etkinin süreceğini ön görüyoruz. Son yıllarda ülkemizde ve dünyada kayak sporuna ilginin artmasıyla biz de Kayseri Büyük Şehir Belediyesi´nin işbirliğinde doğal zenginliğimiz olan Erciyes´i, ülkemizin de turizmine katkıda bulunmak amacıyla bir cazibe merkezi haline getirdik. Geçtiğimiz sezon yaklaşık 2 milyon yerli ve yabancı turisti ağırladık. Böylece hem ülkemizin hem Kayseri´nin tanıtımına ciddi katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Kapasitemiz ve imkanlarımız doğrultusunda gün geçtikçe bu rakamları çok daha yükseğe taşımayı hedefliyoruz.?değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ