ERCİYES´TE SEZON AÇILDI

ERCİYES´TE SEZON AÇILDI

KAYAK SEVERLER AKIN ETTİ

Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler:"Bugün Erciyes´te 5 bin kişiyi ağırladık"
Türkiye´nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes´te kayak sezonunun açıldı. Erciyes´e akın eden kayakseverler karın tadını çıkarırken, Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, "Bugün Erciyes´te 5 bin kişiyi ağırladık" dedi.
Türkiye´nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı´nda yağan kar ve suni karlamanın ardından Tekir Pisti, kayakseverleri ağırladı. 7´den 70´e Erciyes´e akın eden kayakseveler, karın tadını çıkardı.
Sezonun açılmasıyla beraber Mersin´den Kayseri´ye kayak yapmaya geldiğini söyleyen Mete Oğuz, "Sezonun başladığını öğrendik. Bugün sezonun açılmasıyla beraber her yer ücretsiz. Kayaksever arkadaşları bekliyoruz. Sezonun açılmasını geçen seneden beri bekliyoruz. Pistler de ilk kar ortamına göre gayet güzel" diye konuştu.

"Açılışa özel ücretsiz yaptık"
Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler de, "10 Aralık tarihi itibariyle Erciyes´te kayak sezonunu Tekir Pistlerinde açmış bulunmaktayız. Gün içerisinde 5 bin kişi Erciyes´e geldi ve bunun binini kayakçılar oluşturuyor. Biz de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. olarak açılışa özel Cumartesi ve Pazar günleri de ücretsiz yaptık. Kayakçılarımız önce bir sezon paslarını açsınlar daha sonraki haftalarda da zaten diğer pistlerinde açılmasıyla doyasıya kayacaklar. Hafta içerisinde Türkiye´miz yoğun karlı bir hava içerisine girecek. İnşallah o yağışlarla ve suni karlama sistemlerimiz ile beraber o pistlerimizi de açarak kayakseverlerin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.
Ayrıca, sezonun açılmasıyla beraber Erciyes´e gelen kayakseverler hafta sonu ücret edemeden tesislerden yararlanabilecek.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ