ERCİYES´TE TRANSFERİN SON GÜNÜ HAREKETLİ GEÇTİ

ERCİYES´TE TRANSFERİN SON GÜNÜ HAREKETLİ GEÇTİ

TRANSFER DOSYASI SON GÜN İLE BİRLİKTE KAPANDI

  Transfer döneminin son gününde Kayseri Erciyesspor´da hareketli saatler yaşandı. Murat Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a imza atarken, mavi-siyahlıların en çok konuşulan ismi Oğulcan Çağlayan, Kayserispor´a bedelsiz kiralandı. Antalyaspor´da geçen sezon görev alan forvet Çağrı Yarkın ise Erciyessporlu oldu.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor´da transfer döneminin son günü heyecana sahne oldu. Kadroda yer alan Murat Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Kerim Avcı ise Balıkesirspor´a gitti.
Erciyesspor´un genç yıldızı ve ismi Süper Lig´deki köklü takımlarla anılan, Avrupa´da ise Yunanistan ve İtalya takımlarının gündeminde bulunan Oğulcan Çağlayan´ın bedelsiz olarak Kayserispor´a kiralanması ise taraftar nezdinde şaşkınlıkla karşılandı. Daha önce Beşiktaş´ın ısrarla istediği ancak Başkan Ziya Eren´in ?3 Milyon Euro´dan 1 kuruş aşağı vermeyiz? dediği Oğulcan için Yunanistan takımı Olimpiyakos´tan 3,5 Milyon Avro istenmişti. Erciyesspor Başkanı Eren´in, Oğulcan´ı bedelsiz olarak Kayserispor´a verilmesi ?jest´ olarak değerlendirildi.
Son olarak Kayseri Erciyesspor, forvet mevkii için Antalyaspor´da geçtiğimiz sezon forma giyen Çağrı Yarkın´ı renklerine kattı. Çağrı´nın Boluspor´a olan transferi çok tartışılmış ve tepkilere neden olmuştu. Bu tepkilere dayanamayan Boluspor yönetimi ise 16 Ağustos tarihinde Yarkın ile yolları ayırmıştı.
Kayseri Erciyesspor, yabancı oyuncu kontenjanı için ise Athlitiki Enosis Konstantinoupoleos (AEK Athens) forması giyen Yunanistanlı stoper oyuncusu Georgios Sarris ile anlaştı. Georgios (Yorgos) 2008-09 sezonunda Ergotelis ekibine transfer oldu. Sarris 2013/14 sezonu başlamadan AEK Athens´e transfer oldu.
Emre Toraman´da yeniden Kayseri Erciyesspor´a imza attı. Transferin sona ermesine 40 dakika kala 37 yaşındaki oyuncu ile masaya oturan mavi-siyahlılar, Toraman ile el sıkışarak mukavele imzaladı. 

Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor´dan Pekin Köşnek´i, Karagümrük´den Selim Ilgaz´ı, Fenerbahçe´den Erdi Can Şehit´i 1 yıllığına kiraladı. Geçen sezon Kayseri Erciyesspor forması giyen Georges Mandjeck, Sezer Özmen´in de oynadığı takım Metz ile anlaştı. 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti