ERCİYES´TEKİ TESİSLER

ERCİYES´TEKİ TESİSLER

YILBAŞI İÇİN ŞİMDİDEN DOLDU

Erciyes Kayak Merkezi´nde yatırım yapan turizm işletmecileri yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi. Yılbaşı öncesi Erciyes dağındaki otel ve moteller ile günü birlik tesislerin rezervasyonları doldu.

Erciyes Kayak Merkezi´nde turizm işletmeciliği yapan Mehmet Eğlencelioğlu, kayak sezonunun  bu yıl erken başladığını belirterek, Erciyes´te işlerin iyiye gittiğini ifade etti. Pistlerin Aralık ayının başında Erciyes´e yağan kar ile hazır hale getirildiğini belirten Eğlencelioğlu, "Burada tabi ki Erciyes A.Ş.´nin yatırımları etkili oldu. Dolayısıyla önceki haftalarda hava şartlarının olumlu olması bütün pistlerimizi açma imkanı verdi. Bundan sonra da yağacak karla beraber pistlerimiz daha da güzelleşecek. Erciyes´te yatırımcılar yavaş yavaş yerini almaya başladı. Yıldızlı otellerimizle birlikte Erciyes´in 2018 yılına güzel bir giriş yapacağını düşünüyoruz. Turizmci arkadaşlar olarak son derece umutluyuz. Bu sene daha verimli geçeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Erciyes Kayak Merkezi´nde tüm  olanakların  bulunduğunu belirten turizmci Eğlencelioğlu, "Kayak malzemeleri ile ilgili olarak da Tekir bölgesinde bulunamayacak hiç bir malzeme yok. Bütün ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donanımlarımızı tamamladık. Yılbaşıyla birlikte tatilin biraz daha hızlanarak devam edeceğini düşünüyoruz. Genel olarak yılbaşı dönemlerinde otellerimizin bazıları yüzde yüz, bazıları ise yüzde 80 oranında dolmuş vaziyette. Sömestr tatilindeki doluluklar oldukça yüksek oranda. Bazı otellerimizde şuan bile yer kalmamış vaziyette. Dolayısıyla bu sene Kayseri´nin kış turizminde önemli bir sıçrama yapacağını düşünüyoruz. Kayak malzemelerimiz bu sene 40 TL civarında olmaktadır. Herhangi bir zam yapılmadı. Bu sene kış turizminin yıldızı Erciyes olacak" diye konuştu.

ERCİYES KAYAK MALZEMELERİNDE DE EN UCUZU

Erciyes´te kayak antrenörlüğü yapan Gökçe Dinç ise, pistlerin hazır hale getirildiğini belirterek, kayak yapmayı düşünenlere Erciyes´i önerdi. Dinç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erciyes olarak, kış turizminde  sezonu ilk açan kayak merkeziyiz. Kar durumumuz gayet güzel. Kayak pistlerimiz ve liftlerimiz son derece iyi. Ben herkesi kayak yapmaya davet ediyorum. Kayak malzemeleri ve kayak eğitim ücretleri gayet makul. Burada ayrıca 6 tane ana pistimiz, 13 tane mekanik tesis var. Toplam 100 kilometre uzunluğunda pistimiz şu anda açık şekilde hizmet vermektedir."


Haber Kaynak : DHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor