ERDEMLİLER HAREKETİ BİR ARADA

ERDEMLİLER HAREKETİ BİR ARADA

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı'nın Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından Emirgan Parkı'nda Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekili Adaylarının tamamı katıldı. Burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin Erdemliler Hareketi olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, erdemlilerin kendi nefsi için değil toplumun iyiliği için çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, AK Parti'nin en başarılı hükümet olduğunu da vurguladı.

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatının Mahalle Başkanları İstişare Toplantısına partililer büyük ilgi gösterdi. Coşkulu geçen toplantıyı İlçe Başkanı Muammer Kılıç açtı. Kılıç Mehmet Özhaseki'nin kaptanlığındaki AK Parti Adaylarının tamamını Ankara'ya göndereceklerini ve ülke genelinde 400 milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını dile getirdi. Toplantıya katılan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de daha önce Kocasinan İlçe Başkanlığı yaptığını hatırlatarak Kocasinan teşkilatından bu seçimlerde çok daha fazla gayret beklediğini söyledi. 

Daha sonra AK Parti Milletvekili Adayları tek tek söz alarak Kayseri ve ülke ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

 

AK PARTİ İKTİDARI 2071'E KADAR SÜRECEK”

 

Sözlerine AK Parti'nin İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” fikri ile kurulduğunu belirterek başlayan Milletvekili Adayı Aydın Kalkan, yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye'nin önünü açacak projeler için AK Parti'nin büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gereğini vurguladı. Kalkan, AK Parti İktidarının 2071'e kadar süreceğine inancını da dile getirdi.

 

GELECEK NESİLLER İÇİN AK PARTİ”

 

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Yaşar Karayel de konuşmasında 31 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Kayseri'de büyük bir miting yapacaklarını hatırlattı. AK Parti iktidarında henüz birinci yarının bittiğini ve bu seçimlerle ikinci yarının başlayacağını dile getiren Karayel, çocuklarımız için, gelecek nesiller için AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

 

TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ”

 

Ak Parti Milletvekili Adaylarından Ahmet Doğan da konuşmasında bu seçimlerin Türkiye tarihindeki seçimlerin belki de en önemlisi olduğunu, bu sebeple de Türkiye'nin başına örülmek istenen çorapları çok iyi bilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri Kurtuluş Savaşı olarak gördüğünü söyledi. Doğan, seçimlerin bu denli önemli olması nedeniyle daha önce bir çalışılıyorsa bu kez iki üç çalışılması gerektiğini vurguladı.

 

BAŞKA PARTİLERE GÖNÜL VERENLERİN OYLARINA DA TALİBİZ”

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Avşar Aslan ise Adana'da görev yapmakta iken MHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Aytaç Durak'ın, Ben size Paris'i değil Kayseri'yi vaat ediyorum” dediğini hatırlattı ve Mehmet Özhaseki'nin Kayseri için parlayan yıldız olduğunu kaydetti. AK Parti döneminde yapılan hizmetleri de dile getiren Aslan, bu seçimlerde başka partilere gönül veren insanların da oylarına talip olduklarını kaydetti.

 

ALLAH BU ÜLKEYİ 2002 ÖNCESİNE GÖTÜRMESİN”

 

İktidardaki partilerin her seçime yıpranarak girdiğini; ancak AK Parti'nin 13 yıllık iktidarına rağmen hiç yıpranmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Kemal Tekden de 2002 öncesinin yeniden yaşanmaması için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Allah bu ülkeyi 2002 yılı öncesine götürmesin” diyen Tekden, 2002 öncesinde ekonominin çöktüğünü ve inançlı insanlarla dalga geçildiğini hatırlattı.

 

BU DÜNYAYA SEVGİYİ ÖĞRETECEĞİZ”

 

Konuşmasında sevgiye vurgu yapan AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış ise Müslüman ülkelerin Türkiye'yi bir dayanak olarak görmesine dikkat çekti. AK Parti iktidarıyla birlikte toplumun farklı kesimleri arasında sevginin hakim olmaya başladığına işaret eden Çalış, Bu dünyaya sevgiyi ve kardeşliği öğreteceğiz” diye konuştu.

 

2016'DA ŞEHİR HASTANESİ, 2018'DE HIZLI TREN TAMAM”

 

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Tamer de konuşmasında hem hükümette, hem de uyum içinde yerel yönetimlerde çok çalıştıklarını söyledi. AK Parti'nin Kayseri için hayata geçireceği dev projeler hakkında da bilgi veren İsmail Tamer, şehir hastanesinin 2016'da hızlı trenin ise 2018'de hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Milletvekili aday listesinde yedinci sırada olmasının problem olmadığını da dile getiren Tamer, Kayseri'de 9 milletvekilliğini de alacaklarını kaydetti.

 

AK PARTİ ERDEMLİLER HAREKETİDİR”

 

Sözlerine Hepimiz bir dava insanıyız. Türkiye hakkında rüyalarımız var. Başbakanımızın dediği gibi bizim hareketimiz Erdemliler Hareketidir. Bizim hareketimiz sırf kendi nefsi için değil başkalarının iyiliği için çalışanların hareketidir” diyerek başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de iyilerle kötülerin mücadelesinde iyilerle birlikte olmak gerektiğini vurguladı.

 

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BAŞARILI HÜKÜMETİ AK PARTİ”

 

Herkesten elini vicdanına koymasını isteyen Mehmet Özhaseki, 2002 yılı öncesiyle bugün arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi. Dünyada gayri safi milli hasılası 8-10 yılda dört misli artan hiçbir ülke olmadığını vurgulayan Özhaseki, Türkiye'de her alanda iyileşmeler olduğunu belirterek AK Parti hükümetinin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümeti olduğunu belirtti. Muhalif partilerin ve özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bol keseden vaatlerine de değinen Özhaseki, Attıkça atıyor; ama pişkin adamın yüzü kızarmıyor. Ben bunun yalanlarına daha önce de şahidim. Hiç yüzü kızarmadan bin tane yalan söyleyen birisini getirin deseler bunu getirirler. Bir başka parti de daha önce şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapardı. Şimdi şehit cenazelerimiz şükürler olsun ki gelmiyor. Bunların da çıtı çıkmıyor” diye konuştu. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı