EREN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

EREN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

BU SAATTEN SONRA 21 TAKIMLI SÜPER LİG KARARI ÇIKMAZ

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, kulübün son durumu ve gelinen son nokta hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 21 takımlı Süper Lig, takımın desteksiz kalması ve transfer çalışmalarında gelinen son nokta hakkında bilgiler veren Eren, ?Bu saatten sonra 21 takımlı Süper Lig için olumlu sonuç çıkmaz? dedi.

Kayserispor´un Seçimli Genel Kurulu´na katılan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor´un gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

?BU SAATTEN SONRA 21 TAKIMLI SÜPER LİG KARARI ÇIKMAZ?

İlk olarak 21 Takımlı Süper Lig isteklerinin ne durumda olduğunu anlatan Eren şunları söyledi: ?Amacımız, hangi ligde oynarsak ona göre bir takım oluşturmak istedik. Gelişmeler gösteriyor ki Kulüpler Birliği bu ay ilk defa toplanmıyor. Diğer kulüplerin yerinede koyuyorum kendimi. Federasyon şuanda 18 kulübe para ödüyor. Takım adedinin 21´e çıkması, Federasyon başkanının ağzıyla söylüyorum, ?Ben bu işin altına imzamı atarım´ Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ´ın söylemi, ?Ben şahsen ve kulübüm adına bu işin altına imzamı atarım´ Kulüpler Birliği bir araya gelip ?21 takımlı´ Süper Lig kararı almakta zorlanıyor. Her kulüp için 2,5-3 Milyon Türk Lirası pastadan pay azalacak. Empati yapacak olsak, bende çok sıcak bakmam. Bizim amacımız, ilk defa bu yıl küskünlükleri bitirerek, Kulüpler Birliği´nin alacağı karar sadece Süper Lig için değil tüm ligler için geçerli olmalıydı. Duruma Federasyon başkanı sıcak baktı ancak Kulüpler Birliği henüz toplanmadı. Bu saatten sonra çıkacak olan karar olumlu olacak değildir. Önümüzdeki hafta sonunda takımı toplayacağız.?

Destek alamadıklarını her fırsatta dile getiren Eren şöyle konuştu: ?Şuan itibariyle hoca konusunda karar veremedik. Bilindiği üzere Erciyesspor, 5 yıldır istikrarlı çizgisini sürdüren ve seçime gitmeyen bir takım. Yalnız ve desteksiz bir kulübüz. Bende çok yoruldum. Destek almak için gittiğimiz her yerden olumsuz sonuç alıyoruz. Bundan sonraki süreçte devam edersek, gençlerden oluşan ve maddi külfeti az olan bir takım oluştururuz. Yok devam etmeyecek olursak, alacak arkadaşlara en düzgün şekilde teslim ederiz.? 

?MADDİ GÖTÜRÜSÜ AZ GENÇLERDEN OLUŞAN TAKIM KURACAĞIZ?

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Eren sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Şuana kadar herkesin bildiği Cenk Ahmet, Başakşehir´e transfer oldu. Şuan gündemimizde Anıl Karaher, Ethem Pülgür, Murat Yıldırım, Barış Memiş ve Oğulcan transferi için elimizde çok ciddi teklifler var. Oğulcan için iki Türkiye´den iki tane de yurtdışından çok büyük kulüplerden teklif var. Transfer isteklerini değerlendiriyoruz. Bunlardaki gelişmelere göre hareket edeceğiz. Oğulcan hariç diğer oyuncularımızın maliyetleri Bank Asya´nın çok üstünde. Gençlere yönelmemiz gerekiyor. Yoksa yaşama şansımız yok. Kayseri Erciyesspor yalnız bir takımdır. Bank Asya´da 3 Milyon gelir. Gideri siz hesaplayın. Bir anda 30 Milyonluk gelir 3 Milyon´a düşerse, yaşama şansınız yok. Diğer PTT kulüpleri nasıl yaşıyor diye soracak olursanız onların nasıl yaşadığını herkes biliyor. Adana Demirspor, büyük hocaları getirebiliyor ve transferler yapabiliyorsa, bu Yüzevler lokanta sahibi Selahattin´in iş değildir.?  SPOR SERVİSİ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı