ERKİLET CAZİBE VE TURİZM MERKEZİ OLACAK

ERKİLET CAZİBE VE TURİZM MERKEZİ OLACAK

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sürekli olarak halkın içinde olmaya, mahalleleri gezerek vatandaşıyla bizzat görüşmeye devam ediyor.

   Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, yine bir ilk uygulama olan, ´Başkan Sizi Dinliyor´ mahalle toplantısında bu hafta Erkilet; Osman Gazi, Dere, Yukarı, Camikebir, Arabıdın, Zade, Yüzüncü Yıl ve General Emir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların yazılı ve sözlü sorularını cevaplandırdı.
Kayseri´nin son şehidi Komiser Yardımcısı Oktay İzgi ve bütün şehitler için Fatiha isteyerek konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Erkilet´i cazibe bölgesi yapmak, sadece Kayseri´nin değil Türkiye´nin bildiği bir değer haline getirmek için bir proje hazırlığı içerisindeyiz. İnşallah Erkilet, bir cazibe bölgesi haline gelecek, Erkilet; Kocasinan´a, Kayseri´ye yakışır bir hal alacak. Bunun için bir program yapıyoruz. Erkilet´in turizm bölgesi olması için de gayret içerisindeyiz? müjdesini verdi.
Mehmet Özhaseki Başkan´ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı zamanında, Raylı sistemin Erkilet Bulvarı üzerinden de gitmesi için bilgilendirmeler yapıldığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar,? Biz bu projenin takipçisi olacağız. Büyükşehir Belediyesi´nin sınırları içerisindeki bütün yerlerle ilgili bir ulaşım master planı hazırlanıyor. Bir plan dahilinde Erkilet´in veya Kocasinandaki diğer bölgelerin, daha farklı güzergahlardan geçmesi için gayretimiz olacak. Kocasinan Bulvarı üzerinde raylı sistemin devam etmesini istiyoruz? şeklinde ikinci müjdeyi verdi.
2016 Programında Erkilet´e Semt Konağı yapılacağıyla ilgili üçüncü müjdeyi vererek,? Geleceğe dönük yeni projeksiyonlarla birlikte, yeni çözümler üretmek, yenilikler oluşturmak, mahalle sakininin hayatını kolaylaştıracak projeler yapmak için çalışıyoruz. Şehrimizi, mahallemizi ileriye taşıyacak, önümüzdeki 5, 10, 15 yılı programlayacak projeler yapmamız lazım. Bugünün çocukları gelecek 5-10 yılda burada yaşayacak, buranın büyükleri olacak. Onlar için daha güzel bir çevre, daha güzel, yaşanabilir bir şehir için neler yapabiliriz bunların programlarını yapmak zorundayız. Şehrimizle, mahallemizle ilgili beklentileriniz, istekleriniz nelerse görüşlerinizi, taleplerinizi almak için buradayım. Halkımızın isteklerini bire bir yerinde görebilmek, yönetim noktasında mahalle halkımızın beklentisini, bizlerden istediklerini, yerini tespit etmek için sizinle birlikteyiz? şeklinde devam etti.
Başkan Çolakbayrakdar dördüncü müjdeyle konuşmasını şöyle tamamladı,?Yamula Patlıcanı Tanıtım Günleri gibi Erkilet´in cevizli, pekmezli kedibacağı ve köfteriyle ilgili tanıtım programları yapacağız. Daha sonra bunları her yıl rutin ve gelişmiş olarak büyük organizasyonlar halinde devam ettireceğiz. 18 Ekim 2015 Cuma Günü saat 14´te Cırgalan´da Cırgalan Biberi Tanıtım Töreni yapacağız, sizi de davet ediyoruz.?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor