EROL BEDİR: ?ŞARTLAR UYGUN OLURSA

EROL BEDİR: ?ŞARTLAR UYGUN OLURSA

ARZULADIĞIMIZ OYUNCULARI TRANSFER EDERİZ ?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, transfer yapmayı düşündüklerini söyleyerek, ?Şartlar uygun olursa arzuladığımız oyuncuları transfer ederiz? dedi. 

Kayserispor, ligin Süper Lig´in 4. haftasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, hazırlıkların iyi gittiğini söyledi. Bedir, ?Osmanlıspor maçından sonra takımımız 3 gün izinliydi. Bugün toplandılar. Toplanma öncesinde hocamızla da 2-3 saati bulan bir toplantı yaptık. Geçmişi değerlendirdik ve önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı masaya yatırdık. Transferlerin 1 hafta sonra sonlanması söz konusu. Gelecekler veya gidecekler konusunda hocamızın fikirlerini aldık. Zaten daha önce bir takım şeyler konuşmuştuk ama oynamış olduğumuz hazırlık maçları ve 3 lig maçından sonrada fikirlerinde bir değişme olup olmadığı noktasında görüştük. Özetle Kayserispor daha iyi nasıl olur? Neler yapılırsa daha başarılı olur? Konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Gayet güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor? ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin ?Transfer olacak mı?´ sorusu üzerine Bedir, ?Görüşmelerimiz var. Transferler 1 günde halledilecek konular değil. Yaklaşık 2 aydır alternatifli bir şekilde her bölge için görüşmeler yapmıştık. En son bir futbolcumuzun haksız feshi ile kulüpten ayrılması sonucu forvet hattında sayısal bir eksilme oldu. Hocamızın düşüncesi elindeki oyuncular ile orayı kapatabileceği noktasında ama eğer kulüp bünyesine uyan ve hocanın aradığı özellikte bir oyuncu bulunursa da ?Hayır´ demeyeceğini söyledi. Bizde bu görüşmenin üzerine daha önce görüşüp bir yerlere kadar geldiğimiz oyuncular ile görüşmeye şuanda devam ediyoruz. Eğer arzuladığımız oyuncular ile hem Kayseri´nin hem de ekonomik şartlarda da bir birliktelik oluşturabilirsek transfer yaparız. Hocamız ?Olmazsa olmaz´ demiyor, ?Şubat´a kadar bu kadroyla da gidebiliriz´ diyor. Biz biraz tedbirli olmaya çalışıyoruz. Geçmişte yaşadığımız sıkıntıları da yaşamak istemiyoruz. Önümüzdeki 3-4 gün içerisinde her şey açıklığa kavuşur. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur? cevabını verdi.


Haber Kaynak : İHA

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı