ERSİN`E ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYORLAR

ERSİN`E ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYORLAR

Kayseri`de 30 Nisan`da bir aracın çarparak kaçması ve ardından 4 aracın üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ersin Çalıkuşu`nun yakınları, olay yerinden kaçan sürücünün bulunması için Cumhurbaşkanından yardım istiyor.

Mehdi Erdem, Ersin Çalıkuşu`nun bir fabrikada çalıştığını anlatarak, "Ersin, 30 Nisan`da fabrikadan çıkıyor. 1 Mayıs tatilini Bünyan`ın Karakaya köyünde ailesinin yanında geçirmek için geliyor. Karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir otomobil çarparak olay yerinden kaçıyor. Sürücünün olay yerinden kaçması ve yardım etmemesi nedeniyle arkadan gelen 4 araç üzerinden geçiyor ve Ersin hayatını kaybediyor. Eğer sürücü kaçmadan orada yardım etmiş olsaydı Ersin yaşayabilirdi" diye konuştu.
Erdem, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalara rağmen herhangi bir sonuç alınamadığını belirterek, bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasında sadece aracın farlarının göründüğünü söyledi. Erdem, aracın ön cam ve tamponunda hasar olduğunu söyleyerek, "Biz bu aracın yakın köylerden birinde olduğunu düşünüyoruz. Gören veya bilen birinin bize ulaşmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan da bu konuda bize yardımcı olmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.
Kazada feci şekilde hayatını kaybeden Ersin Çalıkuşu`nun dayısı Orhan Lamba ise, "Bu caninin bulunmasını istiyoruz çünkü Ersin bir ay önce babasını kaybetmişti. Fabrikada çalışan Ersin 4 kardeşi ile anne ve babasına bakıyordu. Şu anda Ersin`in ailesi perişan vaziyette. Otomobili kullanan sürücüye biz `cani, katil` diyoruz. Eğer kazadan sonra durup Ersin`e yardımcı olsaydı belki şu anda yaşıyor olacaktı. Bu vicdansızın Ersin`i bırakıp kaçması bizim ağrımıza gitti. Cumhurbaşkanımızdan ve devlet büyüklerimizden bu caninin bulunarak adalete teslim edilmesi için yardım istiyoruz" dedi.

 



Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Hastaneye gitmek için bindiği otomobilde öldü

Kayseri'de kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kayseri'de terör şüphelisi 9 kişi yakalandı

Kayseri'de 1 haftada 19 uyuşturucu taciri yakalandı

20 hırsızlık olayı aydınlatıldı, aranan 111 kişi yakalandı