ERTELENEN SEÇİMLERİN YANKILARI SÜRERKEN

ERTELENEN SEÇİMLERİN YANKILARI SÜRERKEN

ADAYLAR AYNI HIZLA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEK NİYETİNDE?

ADAYLAR AYNI HIZLA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEK NİYETİNDE? 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne bağlı odalarda seçimlerin Hükümet tarafından Nisan ayına ertelenme kararının yankıları sürürken, gazetemize kararı değerlendiren rekabetin en yoğun yaşandığı Kayseri Ticaret Odası Başkan adaylarından Ömer Gülsoy ?Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz? derken, başkan adaylığının güçlü isimlerinden mevcut Başkan Mahmut Hiçyılmaz ise ?Karara saygılıyız. Yine aynı hızla üyelerimize yönelik faaliyetlerimize devam edeceğiz? ifadesini kullandı?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne bağlı odalarda seçimlerin Hükümet tarafından Nisan ayına ertelenme kararının yankıları sürerken, gazetemize kararı değerlendiren Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı ve başkan adaylarından Ömer Gülsoy,  ?Bakanlar Kurulu´nun aldığı kararın elbette haklı gerekçeleri var. Yeni belirlenen sürece göre çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu konudaki yürüyüşümüz kararlı biçimde sürüyor. Arkadaşlarımız yine sahada olacaklar yine çalışmaya devam edecekler, bu sefer biraz daha rahat bir şekilde bire bir temas ederek çalışmalarına devam edeceğiz. Allah´ım hayırlısı ne ise, ülkem için şehrim için şahsım için odamız için hayırlısı neyse o olsun diyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu?

Başkan adaylığının güçlü isimlerinden bir diğeri mevcut Başkan Mahmut Hiçyılmaz ise değerlendirmesinde:  ?Tabi alınmış olan bu karara saygılıyız. 2018´in Nisan ayında yapılacak olan seçimlerin herkese hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum.  Ancak tabi adaylar bakımından olaya baktığımızda epey bir çalışmanın olduğu, gayretin gösterildiği ve çok hummalı çalışmaların gerçekten yapıldığı bir dönemi yaşadık. Tabi bundan sonraki süreçte inşallah yine aynı hızla üyelerimize yönelik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hem de yeni dönemde yapacağımız projelerimize yenilerini ilave ederek.  Artı ilaveler yaparak üyelerimizi önümüzdeki dönemde daha çok memnun etmek ve Kayseri Ticaret Odası´ndan daha çok istifade ederek kendi işlerini daha iyi yapmaları noktasında kendilerine yardımcı olacağımızı ve buna yönelik projelerimizi daha da artırarak devam edeceğimizi buradan belirtmek istiyorum.  Tabi bu süreci biz üyelerimizle daha çok temas halinde ve onlarla görüşerek, konuşarak şimdiye kadar yapmış olduklarımızın değerlendirmelerini alarak ve bundan sonrada neler yapacağımızı daha rahat bir ortam içerisinde kendilerine anlatarak geçireceğiz.

rkadaşlarımızla beraber toplantı yaptık ve daha çok çalışarak üyelerimizin karşısına çıkıp önümüzdeki dönemde de Ticaret Odası´nı en iyi yönetme noktasındaki arzumuzu devam ettireceğiz. Alınan kararlara elbette saygılıyız ve alınan bu kararın Kayseri Ticaret Odası´na faydalar getirmesini temenni ediyorum.? ifadesini kullandı?

HABER:  S.ERDOĞAN 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"