ERÜ TIP FAKÜLTESİ´NDE

ERÜ TIP FAKÜLTESİ´NDE

DEVİR TESLİM TÖRENİ

Erciyes Üniversitesi´nde Prof. Dr. Muhammet Güven´in rektör atanmasıyla boşalan Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine eskiden Dekan Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu atandı.
Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen devir-teslim törenine Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi Eski Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Günay, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru ile Hastane Müdürü Mustafa Doğan katıldı.
Devir-teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, tıp fakültesinde görev yaptığı sürede beraber çalıştığı personele teşekkür etti ve Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu´na yeni görevinde başarılar diledi.
Rektör Güven, ?Beş yıldan fazla Tıp Fakültesi Dekanlığı görevinde bulundum. Bu süre içerisinde gerek dekan yardımcısı hocalarımızla, gerek idare personelimizle iyi bir süreç geçirdik. Tıp Fakültesinin Türkiye çapında bir yere gelmesinde büyük gayret sarf ettik. Her görevin bir sonu oluyor. Bazen başka bir görev nedeniyle bırakıyorsunuz. Bizde başka bir görev nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık. Ben öncelikle dekanlık görevi sırasında rahat çalışmam için ellerinden gelen gayreti sarf ederek uyumlu bir çalışma gösteren dekan yardımcısı hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Bıraktığımız bayrağı Hakan hocam devraldı. Yaklaşık 7-8 yıl idari görevlerde beraber çalışma şansımız oldu. Kendisi uyumlu ve çalışkan bir arkadaşımız. Bu işi liyakatiyle yapacaktır.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı