ERÜ VETERİNER FAKÜLTESİ

ERÜ VETERİNER FAKÜLTESİ

ACİL KLİNİK ÜNİTESİ YENİLENDİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde yeniden düzenlenen acil klinik ünitesinin açılışı yapıldı.

Düzenlenen açılış törenine; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz bölüm hocaları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Açılışta konuşan Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz acil klinik ünitesinin yeniden düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Hastane hakkında da bilgiler veren Başhekim Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, ?2017 yılı itibariyle hasta potansiyeli artmaktadır. Bu yıl 7 bin 784 hasta hayvana müdahale edilmiştir. Bu sayının bin 500´ü acil kliniğe giren hasta hayvanlardır. Akşamları çok fazla miktarda başvuru olduğu için dekanlığımızın da katkıları ile acilimize ek bir ünite kazandırarak yenileme çalışması gerçekleştirdik? dedi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci´de Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nin fakültenin bir vitrini olduğunu söyledi. Prof. Dr. İnci, ?Öncelikli olarak acil ünitesinin yapılması gerektiğini tespit ettik. Yurt dışındaki örnekleri ele alarak, profesyonel bir ekiple kısa sürede hastanemize yenilenen acil ünitesini kazandırdık? diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeniden düzenlenen acil klinik ünitesinin açılışı yapılarak, ünitenin yenilenmesine katkı sağlayan hastane personeline hediye takdim edildi.


Haber Kaynak : DHA

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı