ERÜ GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK KULÜBÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BAŞLATTI

ERÜ GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK KULÜBÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BAŞLATTI

Erciyes Üniversitesi Girişimcilik ve Liderlik Kulübü, Erciyes Üniversitesi Onkoloji servisinde tedavi gören yaşları 2 ila 15 arasında değişen çocuklara yardım amaçlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Bu proje kapsamında kulüp üyeleri, her ayın 15’inden sonraki Perşembe günleri serviste tedavi gören çocukların doğum günlerini kutlayacak. 5 Nisan Cuma günü yapılan ilk etkinliğe kulüp Danışman Hocası Lütfiye Güvenç, kulüp üyeleri ve yapılan faaliyetlerin destekçisi Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Bayram, Murat Duymaz ve Mehmet Kayhan katıldılar.
Kulüp Danışman Hocası Lütfiye Güvenç, ‘İnsanlar sıkıntılı anlarında destek gördüklerinde yalnız olmadıklarını, sıkıntılarının paylaşıldığını hissederler ve mutlu olurlar. Mutluluksa, sıkıntıları unutturmasa, gidermese bile hafifletir. Bu fikirle yola çıktık ve bizlere en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz Erciyes Üniversitesi Onkoloji servisinde tedavi gören, yaşları 2 ile 15 arasında değişen çocuklarımızın yanında olmak için bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Girişimcilik ve Liderlik Kulübü olarak, her ayın 15’inden sonraki Perşembe günleri ayda bir kez serviste yatan kardeşlerimizin doğum günlerini kutlayacağız. Amacımız onlara güzel bir gün yaşatmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.’ dedi.
Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Naci Bayram, düzenlenen programdan dolayı Girişimcilik ve Liderlik Kulübü Başkanı Burak Özcan’a , kulüp danışmanına ve üyelerine teşekkür ederek, sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere, kulübün yapacağı bütün faaliyetlere dernek olarak her zaman destek vereceklerini ifade etti.

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti