ERÜ, İKAF 2020’YE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

ERÜ, İKAF 2020’YE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

17 ÜNİVERSİTE VE 250 FİRMA KATILACAK

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 13-14 Nisan 2020 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde yapılacak olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın tanıtım ve bilgilendirme toplantısı 17 üniversitenin rektörünün katılımıyla düzenlendi. Toplantıda konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, 17 Üniversite ve 250 firmanın katılacağı kariyer fuarına ev sahipliği yaptıklarından dolayı memnun olduklarını ifade etti.

13-14 Nisan’da Erciyes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın bilgilendirme ve tanıtım toplantısı Erciyes Üniversitesi Rektörlük binasında yapıldı.

Bilgilendirme toplantısına Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış ve fuara katılacak olan 16 üniversitenin rektörü de iştirak etti.

İç Anadolu Kariyer Fuarı hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış 17 Üniversitenin ve 250 firmanın katılacağı fuara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söylerken şunları kaydetti. “Öncelikle bildiğiniz gibi İç Anadolu Bölgesinin kariyer fuarı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına ev sahipliği yapmaktayız. Burada bulunan 17 rektörümüzü, yardımcılarını ve kariyer merkezi müdürlerini burada görmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz gibi 2020 yılı içerisinde özellikle İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde ve denetiminde kariyer fuarı düzenlenmektedir. 10 ilde düzenlenecek ve 130 üniversite katılacaktır. Tabi İç Anadolu bölgesinin kariyer fuarı da Erciyes Üniversitesi ev sahipliğine verilmiştir. Aslında bu bizim ev sahipliğimizde olsa da 17 üniversitemizin ortak fuarıdır. Yani burada hepimiz burada ev sahibiyiz onu ifade etmek istiyorum. Tabi ki biraz sonra bu fuarla ilgili bilgilendirme yapılan işler veya tanıtım sunulacak. Bütün rektörlerimizden, kariyer merkezi müdürlerimizden, rektör yardımcılarımızdan ve 17 paydaş üniversitemizin katılımcılarından ön görülerini, katkılarını beklemekteyiz. Ben tekrardan hepinize hoş geldiniz diyorum. “


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı