ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ÇALIŞ KİTAP BAĞIŞINDA BULUNDU

ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ÇALIŞ KİTAP BAĞIŞINDA BULUNDU

“Sende Bir Kitap Bağışla Umuda Açılacak Bir Kapıyı Arala” temalı kitap bağış kampanyası düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından Bünyan Cezaevi’nde bulunan tutuklu ve hükümlüler yararına “Sende Bir Kitap Bağışla Umuda Açılacak Bir Kapıyı Arala” temalı kitap bağış kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da kitap bağışında bulunarak destek verdi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Genel Sekreter Murat Yenisu, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Yoldaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen Adalet Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, düzenlenen kitap bağış kampanyası hakkında Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Onur Korkmaz’dan bilgiler aldılar.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Onur Korkmaz yaptığı açıklamada düzenlenen kitap bağış kampanyası hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti. , “29 Mart- 29 Nisan tarihleri arasında düzenlediğimiz bu kampanyamızda cezaevlerinde tutuklu ve hükümlüleri topluma kazandırılmalarında ve rehabilite edilmesinde büyük öneme sahip olan eğitim-öğretim hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla kitap bağış kampanyası düzenledik. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Üniversitemizin hocalarının destekleri ile ciddi kitap sayısına ulaştık. İnşallah kampanyanın bitiminde de ciddi bir kitap sayısına ulaşarak bu kitaplarımızı tutkulu ve hükümlülerimizin kullanabilmeleri için cezaevi kütüphanemize bağışta bulunacağız. Kampanyamızda bizleri yalnız bırakmadığı için Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a teşekkür ediyorum”                

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında kampanyayı düzenleyen Adalet Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline şükranlarını sunup, kampanyanın önemine dikkat çekerek, “Erciyes Üniversitesi olarak Adalet Meslek Yüksekokulu nezdinde bir kitap bağışı kampanyası başlattık. Özellikle toplanan kitapların cezaevlerimizdeki hükümlü ve tutukluların kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için önemli katkı olacaktır. Ben böyle anlamlı ve önemli bir kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüze ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış kampanyaya kitap bağışında bulunarak destek verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor