ERÜ´NÜN MİLLİ AKADEMİSYENLERİ GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

ERÜ´NÜN MİLLİ AKADEMİSYENLERİ GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Aksoyak (40) ve Öğretim Görevlisi Hakan Akdoğan (37) ilerleyen yaşlarına rağmen halen aktif olarak sporculuk yaşantılarına devam ederek hem öğrencilerine hem sporcularına rol model oluy

Ülkemizi yıllarca gururla temsil eden Milli Basketbolcu Hasan Aksoyak ve Milli jimnastikçi Hakan Akdoğan, geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet töreninde yapmış oldukları pota şov gösterisi ile mezun olan öğrencilere ve töreni izlemeye gelen velilere unutulmaz bir gün yaşattılar.

Öğretim Görevlisi ve Milli Basketbolcu Hasan AKSOYAK yaptığı değerlendirmede, ?Gerek Ben Gerekse Hakan şuan kendi branşlarımızda en üst düzey antrenörlük belgesine sahip kişileriz. Yıllarca üst düzey sporculuk yaptık. Şuan halen antrenör, sporcu, kulüp başkanı, hakem ve benzeri görevlerde de aktif olarak branşımızda görev yapmaya ve sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Temel hedefimiz gençlerimize ve öğrencilerimize rol model olarak onların ileride iyi bir insan iyi bir sporcu iyi bir eğitimci olmaları için elimizden geleni yapmak. Bu yolda mümkün oldukça öğrenci ve sporcularımızla birlikte ortak etkinlik ve aktiviteler düzenleyerek onların uygulama sahasında da tecrübe kazanmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle yeni mezun olan öğrencilerimiz tebrik ediyor hayatlarında ve meslek yaşantılarında başarılar diliyorum" dedi.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor